Hussalg: Ejendomsmægler Jørgen Færch går selv

- Ejeren og jeg var ikke helt enige om den fremtidige strategi, og så er det jo mig, der som ansat må stoppe, siger Jørgen Færch, der har forladt Danbolig og åbnet sin egen mæglerforretning, Færch Bolig Privatfoto

Hussalg: Ejendomsmægler Jørgen Færch går selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter fire år som leder af Danbolig i Middelfart åbner Jørgen Færch nu sin egen ejendomsmæglerforretning, Færch Bolig.

Middelfart: En af Middelfarts mest erfarne ejendomsmæglere, Jørgen Færch, springer ind i det nye år som selvstændig med forretningen Færch Bolig. Det sker efter en lang karriere som finansmand og ejendomsmægler, de sidste fire som leder af Danbolig i Middelfart.

Den stilling forlod han i september sidste år.

- Ejerne og jeg var ikke helt enige om, hvordan forretningen skulle drives, og så er der jo kun én mulighed for den ansatte, nemlig at forlade stedet, og det gjorde sig så, i øvrigt uden den store dramatik, forklarer Jørgen Færch.

Med åbningen af Færch Bolig er der nu 10 ejendomsmæglere i Middelfart Kommune, otte i Middelfart og en i Nørre Aaby og en i Ejby.

Er der plads til så mange?

- Der er altid plads til en god ejendomsmægler, lyder det korte svar fra Jørgen Færch, der har mere end 15 år bag sig som mægler i først Assens, siden hos EDC i Middelfart og nu senest Danbolig. Ind i mellem har han arbejdet for FiH Erhvervsbank, som ejendomsadministrator og som virksomhedskonsulent på EUC Lillebælt.

Desuden har han de seneste næsten 20 år været formand for Middelfart Badminton Klub.

- Jeg har et godt lokalkendskab, jeg har et godt netværk og jeg har erfaringen, og så kommer jeg på banen uden at være bundet op på noget kædesamarbejde. Jeg kan dermed rådgive frit i forhold til banker og kreditforeninger, og det vil være en være en fordel for mine kunder, siger 50-årige Jørgen Færch.

Kun sig selv

Han glæder sig til med sin egen forretning at følge sagerne til dørs.

- En hushandel er for langt de fleste den største økonomiske beslutning i livet, derfor er tillid og tryghed afgørende. Da jeg er den eneste ansatte, er der garanti for en god personlig og kompetent service hele vejen igennem, lover Jørgen Færch.

Forretningen drives fra privaten på Udsigten 14 i Middelfart.

- Folk leder efter bolig på nettet. Det kan godt være mange går og kikker på huse i mæglerbutikkernes udstillingsvinduer, men det er kun de nysgerrige, de virkelig interesserede søger på nettet og ringer eller skriver til ejendomsmægleren, siger Jørgen Færch, der primært vil koncentrere sig om salg af private boliger.

- Men dukker der erhvervskunder op, er jeg også klar til at hjælpe dem, for jeg kender da en del til området fra mine tidligere jobs, siger Jørgen Færch.

Hussalg: Ejendomsmægler Jørgen Færch går selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce