Middelfart: Så er der sat navne på de steder, hvor i alt 100 lejeboliger i nyt alment byggeri skal placeres.

Forvaltningen i Middelfart Kommune peger på Middelfart, Nr. Aaby og Ejby, og sandsynligheden taler for, at det også ender med at blive sådan.

Næste skridt bliver, at planen behandles af Økonomiudvalget. I forvejen er det er fra politisk side besluttet, at antallet af lejeboliger skal opgraderes, og de i alt 100 boliger, som skal skyde op i løbet af de næste fire år, er et skridt på vejen.

Svulmende ventelister hos områdets boligforeninger har været med til at understrege nødvendigheden af at udvide antallet af lejeboliger. For at understøtte behovet har Middelfart Kommune årligt afsat tre millioner kroner til og med 2019.

Uanset hvor, at boligerne bygges, kommer de til at ligge i nærheden af offentlige transportmidler, så det også giver mening for borgere uden bil at bosætte sig der.

Ændres planen ikke, bygges der de to første år i Middelfart, dels ved Skrillingevej, dels ved Teglværksgade, hvorefter man i 2018 og 2019 når til henholdsvis Nr. Aaby og Ejby, hvor den skitserede plan går på at bygge 40 boliger, mens man de tre øvrige steder holder sig til 20.

Læs mere i Fyens Stiftstidende i dag.

  • Af: