Husby klæder sig på til fest


Husby klæder sig på til fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets sommerfest varer fem dage

HUSBY: Fællesskabet er i højsædet, når årets sommerfest fylder sportspladsen de næste fem dage i det sydligste af Middelfart Kommune.

Sommerfesten har været der, så længe nogen kan huske, og traditionen med blandt andet spidstegt kalv daterer sig 10 år tilbage.

Omkring 200 plejer at være med, og spørger man Birthe Hansen, der næstformand i borgerforeningen - blot én af flere arrangører - så er aktiviteterne både et bevis på et velfungerende lokalsamfund og en invitation til nye beboere i området.

- Det er jo en uforpligtende måde at mødes på. En rigtig god anledning til at få sagt daw til hinanden, siger hun.

Birthe Hansen er såmænd også med i et par af de andre foreninger, der slutter op om arrangementet, og traditioner er der nok af.

Onsdag aften mødes repræsentanter for foreningerne og stiller borde og stole op. Torsdag følger den 25 kilometer lange cykeltur rundt i kommunen - sidste år deltog 70 - og her er det nagelfast, at der skal være både øl-, vand- og ispause undervejs.

Senere er der udendørs gudstjeneste og kaffebord.

Fredag følger så en gade- og firmafodboldturnering og lørdag er dagen, hvor der er flest aktiviteter på sportspladsen inden selve sommerfesten om aftenen.

- Dels tager det mange timer, når en kalv skal spidsteges på argentinsk manér, og dels er der blandt andet rundbold om eftermiddagen.

Søndag vender i hvert fald nogle af festdeltagerne tilbage på pladsen for at rydde op.

- Og det plejer faktisk at gå godt. Folk er gode til at møde op, siger Birthe Hansen.

Foruden borgerforeningen er idrætsforeningen HTUG, forældreforeningen på Tanderup Skole samt menighedsrådet med til at skabe sommerfesten.

Hele programmet kan ses på www.husby-tanderup.dk.

Husby klæder sig på til fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce