Opgaverne voldte ikke de store problemer, da Middelfart Brandvæsen mandag middag måtte rykke ud til to brande ret efter hinanden.

Første udrykning gik til boligkvarteret Skovgården, hvor der var gået ild i en affaldscontainer. Boligforeningens havemand kom under arbejdet med en ukrudtsbrænder for tæt på noget flamingo i skuret, hvor affaldscontainerne stod placeret. Mindre end 10 minutter efter, at brandmændene ankom til stedet, var ilden slukket. Skaderne begrænsede sig til en afbrændt og to brandskadede containere og et sodskadet skur.

Videre til Viby

Næppe var udrykningsleder Ole Olesen og hans folk færdige med brandslangerne i Skovgården, før alarmen igen gik. Nu var den gal hos et trædrejeri i Viby.

Også her fik Middelfart Brandvæsen hurtigt slukket ilden. Den var opstået i en defekt trædrejemaskine og bredte sig hurtigt til nogle hydraulikslanger.

Skaderne på maskiner og bygninger beløber sig i cirka en halv million kroner, oplyser Ole Olsen.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.