På Slaget 12-forsangeren Ann-Mette Elten har sin mand med på guitar ved julekoncerten i Middelfart Kirke den 30. november.

Middelfart: Ann-Mette Elten har sin mand Niels Kirkegaard med på guitar ved julekoncerten i Middelfart Kirke torsdag den 30. november. Koncerten arrangeres af Lions Club Middelfart, der med aftenen markerer et dobbeltjubilæum, idet Lions Club i år har eksisteret i Middelfart i 50 år samtidig med, at den humanitære organisation på verdensplan kan fejre 100-års jubilæum.

Billetterne koster 195 kroner plus gebyr, koncertens overskud går til julehjælp og konfirmationshjælp til enlige forældre i Middelfart.

Og man er allerede godt på vej til at kunne give en god håndsrækning. Kasserer for Lions Club Middelfart Preben Andersen fortæller, at der i øjeblikket er solgt 150 billetter til koncerten, der omfatter en række populære julesange og salmer fortolket af Ann-Mette Elten.

- Billetsalget dækker lige nu alle udgifter, så alt salg fremover går til hjælp, siger Preben Andersen, der håber, at koncerten ender med et plus på 30.000 kroner.

Billetterne sælges på Middelfart Sparekasses hjemmeside og i pengeinstituttets afdelinger.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.