Hr. Hansen afløser Frøken Jensen


Hr. Hansen afløser Frøken Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant på Kulturøen åbner i næste uge

MIDDELFART: "Hr. Hansen - Kulturøens restaurant". Sådan kommer afløseren for den konkursramte Restaurant Frøken Jensen til at hedde.

Indehaver Jan Hansen har, siden forpagtningsaftalen med Middelfart Sparekasse blev indgået for en måned siden, knoklet med at få de sidste brikker til at falde på plads. Og han oplyser, at restauranten nu er klar til at åbne fredag i næste uge.

- Det er faktisk gået noget hurtigere, end vi havde troet, med at finde det rigtige personale. Men vi har nu ansat en køkkenchef, tre kokke og tre tjenere. Og jeg er glad for, at vi har overtaget Frøken Jensens gamle køkkenchef, Andrew Lafferty, fortæller Jan Hansen, der selv vil servere i restauranten.

Forsinket elevator

Arbejdet med at føre elevatoren op til restaurantens balkon er forsinket og bliver først færdigt i næste måned.

Frøken Jensen opererede med to forskellige menukort, et med tre retter nedenfor og det andet med fem eksklusive muligheder på balkonen. Det er slut nu.

- Vi benytter samme kort i hele huset, og der bliver ikke forskel på de to steder, fortæller Jan Hansen, der i denne uge skal hen og lægge sidste hånd på indretningen med nyt inventar og kunst på væggene.

"Hr. Hansen - Kulturøens restaurant" drives af et aktieselskab, som Jan Hansen og hans hustru ejer den ene halvdel af, mens Helle og Michael Nissen har resten. Selskabet har også overtaget Sparekassesalen ovenpå.

- Vi vil benytte salen til kurser og møder i hverdagene, mens den skal bruges til bryllupper, runde fødselsdage og andre fester i weekenderne, siger Jan Hansen.

De nye forpagtere har ikke købt Frøken Jensens gamle ordrebog, der indeholdt et stort antal reservationer.

-Der er gået for lang tid siden konkursen. Så de fleste har sikkert fundet en anden løsning til deres arrangement, vurderer Jan Hansen.

Hr. Hansen afløser Frøken Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce