Hospitalsklovne får 204.484 kroner

Sissel Witt, relations manager i Danske Hospitalsklovne, tog forleden turen til Middelfart sammen med hospitalsklovnen Viola for at se, hvor mange penge, der er på vej til Danske Hospitalsklovne for samarbejdet i 2017. Kortet, de havde med, fortalte hele historien: ?Kære Middelfart Sparekasse. Bare tak!!!?.

Hospitalsklovne får 204.484 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To-årigt samarbejde mellem Middelfart Sparekasse og Danske Hospitalsklovne bidrager med ialt godt 400.000 kroner til klovnenes arbejde på landets børneafdelinger.

Middelfart: Et samlet indestående på lidt over 20 millioner kroner på Middelfart Sparekasses MS Fokus-konti betyder, at Danske Hospitalsklovne for andet år i træk får mere end 200.000 kroner ud af samarbejdet mellem hospitalsklovnene og Middelfart Sparekasse.

MS Fokus er i bund og grund en almindelig opsparingskonto. Det ualmindelige er, at sparekassen én gang årligt donerer et beløb, der svarer til én procent af det samlede indestående på alle MS Fokus-konti, til samarbejdspartneren - i 2016 og 2017 er det Danske Hospitalsklovne.

- Det er en måde for os at koble vores sociale arbejde direkte til kunderne. Ved at flytte en del af sit indestående over på en MS Fokus-konto, er kunden med til at påvirke størrelsen af det beløb, vi giver til samarbejdspartneren, siger Rikke Dresing, underdirektør i Middelfart Sparekasse.

Relations manager i Danske Hospitalsklovne, Sissel Witt, fortæller, at der efterhånden er rigtig mange børn, forældre og personale ude på børneafdelingerne, som glæder sig over besøget fra klovnene.

- Den flotte donation er medvirkende til, at vi bedre kan imødekomme dette behov, fremhæver Sissel Witt.

Klovne på familiedagen

Samtidig med, at sparekassen giver en økonomisk hånd til Danske Hospitalsklovne, er det også ambitionen at udbrede kendskabet til dem, der samarbejdes med. Derfor har hospitalsklovnene deltaget på sparekassens årlige Familiedag - til stor glæde for de flere hundrede børn.

- Vi har også arrangeret foredrag for de voksne kunder, så de kunne blive klogere på det vigtige arbejde,som hospitalsklovene udfører, fortæller Rikke Dresing.

Tidligere samarbejdspartnere har været Plan Danmark, Dansk Flygtningehjælp og Mødrehjælpen./EXP

Hospitalsklovne får 204.484 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce