Hollændere vandt elite-volley


Hollændere vandt elite-volley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Lillebæltshallerne var i weekenden ramme om volleyball i topklasse, da Middelfart Volleyball Klub (MVK) for 43. gang stod som arrangør af det traditionsrige elitestævne, der efterhånden regnes for det bedste herhjemme.

MVK stod for alt det praktiske og stillede selv med sekretærer til at holde styr på pointene i alle kampe.

MVK nåede semifinalen

Men stævnet bød ikke blot på flot volleyball. MVK fik også et fingerpeg om, hvor holdet selv befinder sig lige nu rent styrkemæssigt.

MVK's herre-elitehold spillede sig frem til semifinalen, hvor det blev til et nederlag på 1-3 til Marienlyst - der siden tabte i finalen til hollandske Lycurgus fra Groningen med 0-3.

Men selv om MVK sikrede sig tredjepladsen med en sejr på 3-1 over Gentofte, er der stadig plads til forbedringer, mener Jacob Petersen, sportschef i MVK.

- I semifinalen mod Marienlyst startede vi godt. Vi vandt første sæt med 25-9 og førte 23-20 i andet sæt, der kunne være gået til hvad side, det skulle være. Men som kampen skred frem, fik vi stadig sværere ved at holde fast, og da vi tabte andet sæt, var vi under pres. Det var tydeligt, at holdet ikke har fundet helt sammen endnu. Men det var en god kamp, siger Jacob Petersen.

Også hos kvinderne var det hollændere, der løb med førstepladsen. Her vandt DOK Dinwgeloo med 3-0 over Brøndby.

MVK var ikke repræsenteret i kvinderækken.

Revanche på lørdag?

Erfaringerne fra elitestævnet kan MVK's herrehold drage nytte af i den hjemlige turnering, mener Jacob Petersen.

- Det er også en fortælling om styrkeforholdet inden for dansk volleyball. Vi har mulighed for at få revanche for nederlaget i semifinalen allerede på lørdag, hvor vi møder Marienlyst i Marienlystcentret. Det er selvfølgelig en svær kamp at lægge ud med, men heldigvis er der næsten en uge til, siger han.

Hollændere vandt elite-volley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce