Hørt på byrådsmødet


Hørt på byrådsmødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterårets første samling i Middelfart Byråd bar stadig præg af sommer. Flere af byrødderne mødte op med usædvanlig meget kulør i kinderne, og der var da også medlemmer af byrådet, der stadig var på ferie. Således stod tre af Socialdemokraternes stole tomme - nemlig Anni Lundstrøms, Johannes Lundsfryds og Bente Nørgaard Sørensens.

Heller ikke Venstres Knud Warming var mødt frem, men det viste sig senere, at han stod uden for rådhuset og ikke kunne komme ind. Hoveddøren var nemlig låst.

- Er det så ikke i dag, vi skal synge, når vi nu har tid til det, ville Svend-Aage Nielsen fra Dansk Folkeparti vide hos borgmester Steen Dahlstrøm.

Borgmesteren fortrak stort set ikke en mine, mens partifællen Kaj Johansen mente, det ville være synd for tilhørerne, hvis byrådet brød ud i sang.

Blandt punkterne på dagsordenen var også vedtagelsen af kommunens beskæftigelses- og arbejdsmarkedspolitik. En noget tør fætter, må man sige, og da kommunen på et tidspunkt forsøgte at holde et borgermøde om emnet, dukkede ingen op.

- Men vi synes faktisk, vi har fået lavet en politik, der er så lidt teoretisk og så praktisk orienteret som muligt, sagde formanden for beskæftigelses- og arbejdsmarkedsudvalget, Morten Weiss-Pedersen (K), og tilføjede at hoved-fokus ligger på syge-dagpenge modtagerne.

Hørt på byrådsmødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce