Hjemløselandshold spiller mod politikere i Middelfart fredag kl. 17

Foreningen Ombold, der arrangerer DM i gadefodbold for hjemløse og socialt udsatte, har sat tidspunkt på de opvisningskampe, hjemløselandsholdene spiller mod udvalgte Middelfarthold i forbindelse med turneringen, der afvikles på Gl. Havn fredag og lørdag kl. 11-16.

Kvindelandsholdet spiller fredag kl. 17 mod Middelfart-holdet, der består af byrådspolitikerne Anni Tyrrestrup (DF), Agnete Damkjær (R) og Nicoline Damkjær (K) samt socialchef Jonna Søegaard, næstformand i Hovedudvalget Eva C. Jensen, medlem af Hovedudvalget Karen Bækkelund og Social- og Sundhedsdirektør Mette Heidemann.

Kampen varer cirka 10 minutter, og bagefter går herrelandsholdet på banen mod Middelfart, der stiller op med borgmester Steen Dahlstrøm (S), byrådspolitikerne Kaj Johansen, Jens Backer Mogensen, Lars Vigsø (alle S), Paw Nielsen (EL), Niels Bebe (V) og Mikkel Dragmose-Hansen (SF). Thorbjørn Sørensen, teknik- og miljødirektør og tidligere professionel i OB, giver en fod med på Middelfart-holdet.

Projektleder Lene Knudtzen fra Ombold håber, at mange middelfartere vil troppe op på Gl. Havnfor at se kampene.

- Vi glæder os og giver en kop kaffe til alle de borgere, der kommer forbi, siger hun.

  • Gimpel_Jesper

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.

Mere om emnet

Se alle
4
Gratis mad til gengæld: Odenses hjemløse får gps'er i lommerne

Gratis mad til gengæld: Odenses hjemløse får gps'er i lommerne

Hjemløse-DM fik lokal vinder

Hjemløse-DM fik lokal vinder

Provinsen kræver penge fra rige hovedstadskommuner

Provinsen kræver penge fra rige hovedstadskommuner