Kent Rasmussen fra Middelfart kunne sammen med sit hold løfte pokalen efter weekendens DM for hjemløse og socialt udsatte

Det var en oplevelse af de større, da 37-årige Kent Rasmussen i weekenden vendte tilbage til sin hjemby Middelfart for at dyste om DM-titlen i gadefodbold for hjemløse og socialt udsatte.

Som en del af hjemløse-landsholdet slog han et udvalgt hold af lokale politikere og embedsmænd og hele turneringen skulle afgøres lørdag var det med Kent Rasmussen på det vindende hold fra Misbrugsportalen.

- Det var jo kæmpestort og lige præcis det jeg havde gået og håbet på, siden jeg fandt ud af, at danmarksmesterskaberne skulle afholdes i Middelfart. Det kan næsten ikke beskrives. Selvom det jo bare er et spil med en lille kugle, så betyder det en hel masse, siger Kent Rasmussen, der periodevis har været hjemløs og nu forsøger at etablere sig i Ballerup, så han kan være tæt ved sine to teenagebørn.

Det holdt dog hårdt i finalen mod Svendborg-holdet Stenbruddet, som først kort før tid blev besejret med Misbrugsportalens mål til 4-3.

Ros til arrangører

Det var Foreningen Ombold, der stod bag arrangementet. Og herfra er der blandt andet ros til det store fremmøde af tilskuere. Det fremgår af en artikel på foreningens hjemmeside.

"Det vil højst sandsynligt næppe blive menneskeligt muligt at overgå, hvad godt 1000 mennesker i Middelfart både deltog i og var vidne til ved weekendens DM. Det var intet mindre end genialt det dér!", skriver foreningen.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.

Mere om emnet

Se alle
4
Gratis mad til gengæld: Odenses hjemløse får gps'er i lommerne

Gratis mad til gengæld: Odenses hjemløse får gps'er i lommerne

Provinsen kræver penge fra rige hovedstadskommuner

Provinsen kræver penge fra rige hovedstadskommuner

Hjemløse i kamp mod magthavere

Hjemløse i kamp mod magthavere