Hjælp til medmennesker i nød

Et af Folkekirkens Nødhjælps projekter i Kakumalejren lærer flygtninge at dyrke køkkenhaver på højkant. Foto Mathilde Berg Utzon

Hjælp til medmennesker i nød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart kirke deltager i Folkekirkens Nødhjælps årlige husstandsindsamling, søndag 11. marts. Men mangler indsamlere.

Middelfart: Det kan være svært at rumme en verden, der fra tid til anden koger over af klimaforandringer, krig, uretfærdighed og katastrofer. Men for mange er det en umulighed at vende ryggen til - og nogle melder sig som indsamlere til Folkekirkens sogneindsamling, søndag 11. marts.

Det er tit de fjerneste og fattigste samfund, det går værst ud over, når kloden hærges af klimaforandringer. Men i kraft af et stort, lokalt, kirkeligt netværk når Folkekirkens Nødhjælp helt derud og styrker de svageste efter princippet hjælp til selvhjælp.

Et af Folkekirkens Nødhjælps projekter i Kakumalejren i Kenya lærer flygtninge at dyrke køkkenhaver på højkant. Forskellige typer grøntsager spirer lag på lag inde i store sække med huller i og vokser så ud af hullerne. Dyrkningsmetoden kræver meget mindre vand end almindelige køkkenhaver, og samtidig kan man firedoble sin høst. Folk kan melde sig som indsamlere hos Jørgen Gundtoft Hansen på 4011 3325 eller på joergengundtofthansen@gmail.dk. En rute varer to til fire timer med start fra Kirkehuset i Algade mellem klokken 10 og 16./EXP

Hjælp til medmennesker i nød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce