Hemmelighedsfuldt: Nyt diskotek er på vej i Middelfart

Tømrermester Peter Hansen har lejet sine diskotekslokaler i Østergade ud til et nyt anpartselskab,men vil ikke fortælle, hvem det er. Arkivfoto

Hemmelighedsfuldt: Nyt diskotek er på vej i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere Bubbas-ejer Mike Juhl Jensen, der længe på Facebook har barslet med nye planer, afviser at have noget med mandagens ansøgning i Bevillingsnævnet at gøre.

Middelfart: Mike Juhl Jensen, der 25. august gik konkurs med Bubbas Bar & Natklub i Østergade i Middelfart, har de seneste par måneder på sin Facebook-side lovet vennerne, at han har gang i noget nyt og stort - uden dog at ville afsløre, hvad det konkret drejer sig om.

Han afviser også over for Fyens Stiftstidende at have noget at gøre med den ansøgning, som Bevillingsnævnet i Middelfart mandag behandlede og endte med at udsætte.

Bevillingsnævnets dagsorden er af konkurrencehensyn over for ansøgerne lukket og kan heller ikke åbnes med en ansøgning om aktindsigt. Men formand for Bevillingsnævnet borgmester Johannes Lundsfryd (S) bekræfter, at nævnet mandag behandlede en ansøgning om natåbent og spiritusbevilling i Middelfart.

- Jeg må ikke sige, hvem der har søgt, og hvad der helt konkret er søgt om. Men det er korrekt, når du spørger, om det er et ApS, der har søgt. Vi valgte i enighed med Fyns Politi at udsætte sagen for at indhente yderligere oplysninger hos ansøger. Vi er simpelthen i tvivl, om det koncept, der beskrives, i virkeligheden er en videreførelse af noget tidligere i byen. Hvis det er tilfældet, vil vores afgørelse selvfølgelig være påvirket af de vilkår, som det tidligere sted havde fået af Bevillingsnævnet, siger Johannes Lundsfryd.

Ansøger har nu et par uger til at svare på de nye spørgsmål, og Bevillingsnævnet mødes den 30. november til et ekstraordinært møde for at se på sagen igen.

- Vi forsøger at være så smidige som muligt, men sagen skal også være ordentlig oplyst, for at vi kan træffe den rigtige afgørelse, siger Johannes Lundsfryd.

Nyt diskoteksselskab

Mike Juhl Jensens mor, Bente Juhl Jensen, har den 29. september etableret anpartsselskabet Aama Club ApS med en anpartskapital på 50.000 kroner ifølge det centrale virksomhedsregister, CVR.

Selskabets formål er: "At drive restauration og diskotek samt enhver aktivitet, der efter direktionens skøn står i forbindelse hermed", oplyser registret.

Bente Juhl Jensen ønsker ikke at fortælle avisen, om det var en ansøgning fra Aama Club ApS, som Bevillingsnævnet mandag valgte at udsætte.

- Det har jeg ikke lyst til at sige noget om lige nu, det synes jeg, du skal spørge min mand om, lyder svaret.

- Hvornår vil du sige noget?

- Om en uges tid, regner jeg med, siger Bente Juhl Jensen.

Hendes mand, Tom Juhl Jensen, afviser at have noget med sagen at gøre. Han henviser til sin kone og har ingen yderligere kommentarer, da avisen ringer ham op.

Også Mike Juhl Jensen afviser at have noget med sin mors selskab at gøre. Han benægter desuden igen at være på vej ind i Middelfarts natteliv.

Hemmelig køber

Mike Juhl Jensen gik konkurs med en gæld i sit daværende anpartsselskab Ø2 Night ApS på cirka en halv million kroner, heraf de 330.000 kroner til det offentlige i form af manglende indbetalt moms, skat og arbejdsmarkedsbidrag.

Kurator Kurt Damsgaard fra Focus Advokater i Odense oplyser til Fyens Stiftstidende, at de eneste aktiver i boet var inventar, lys- og lydudstyr samt lidt spiritus. Det blev den 1. oktober solgt til et anpartsselskab, der samtidig overtog lejeaftalen i Østergade 2 med ejendommens ejer, tømrermester Peter Hansen.

Kurt Damsgaard vil ikke til avisen oplyse, hvorvidt, det er Aama Club ApS, der har købt aktiverne i Mike Juhl Jensen konkursbo.

- Det var en skriftlig del af købsaftalen, at det ikke må oplyses, før boets endelige opgørelse ligger klar til foråret, forklarer han.

Tømrermester Peter Hansen ønsker heller ikke at oplyse, hvem der har overtaget lejekontrakten. Men han bekræfter, at lokalerne er lejet ud igen.

Hemmelighedsfuldt: Nyt diskotek er på vej i Middelfart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce