Børn og voksne gav Østre Skole en langstrakt krammer fredag morgen

Hvis man går i skole og har en rigtig sød lærer, som man godt kan lide, kan man nogle gange få lyst til at give hende et kram. Men kan man kramme hele skolen - hvis nu man rigtig godt kan lide den?

Ja, det kan man godt. Men man skal være nogle stykker om det, hvis det skal være sådan en rigtig omfavnende krammer. Hvis skolen for eksempel er Østre Skole i Middelfart, skal man være sådan cirka 550 elever plus alt, hvad der kan kravle og gå - og især strække armene helt ud - af voksne for at kunne omfavne skolen fuldstændigt.

Og det faktisk præcis, hvad de cirka 550 elever - plus alt hvad der kunne kravle og gå og strække armene ud af voksne - gjorde fredag morgen.

Hånd i hånd dannede de en kæde, der som en slange bugtede sig hele vejen rundt om skolen - 750 meter i alt - til den var helt omkranset. Og så fik skolen en omfavnende krammer.

Og de mange børn og voksne blev ikke spor forskrækkede, da en lille, hvid ufo dukkede op på himlen. For det lille rumskib, der summende gav sig til at flyve rundt om skolen igen og igen, var ikke fortroppen for en invasionsstyrke fra Mars.

Den var såmænd en drone fra Dansk Drone Netværk, som skolen havde hyret til at filme den langstrakte krammer.

Når drone-filmen er færdigredigeret, kan man se den på Østre Skoles hjemmeside.

Skole-krammeren var optakten til Østre Skoles trivselsdag, som satte fokus på at holde af og passe på hinanden - og skolen.

  • Gimpel_Jesper

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.