Hele Kulturøen ­lider under konkurs

Efter Restaurant Hr. Hansens konkurs har biblioteksleder Charlotte Pedersen indkaldt Kulturøens ejerforening til et møde for at diskutere, hvilke betingelser der skal gælde for en restaurant i huset fremover. Måske skal ambitionsniveauet sænkes.
Foto: Ole Friis

Hele Kulturøen ­lider under konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotek og biograf rammes af restaurant Hr. Hansens krak. Ambitionsniveauet bør skrues enten ned eller helt i top, mener restauratørformand.

Restaurant Hr. Hansens konkurs på Kulturøen rammer også huset to andre store beboere, Panorama Biografen og Middelfart Bibliotek, der begge samarbejdede med restauranten.

Charlotte Pedersen, leder af Middelfart Bibliotek, har nu indkaldt Kulturøens ejerkreds til et møde snarest muligt.

- Vi må tale med ejerne om, hvordan vi får skabt et realistisk grundlag for drive restaurant på Kulturøen. Vi ønsker os, at man kunne skabe et mere folkeligt tilbud, der også henvender sig til dem, der skal i biografen eller ind og låne bøger. Et sted der har åbent i hele husets åbningstid og ikke kun om aftenen. Vi må se på, hvad der er realistisk, og ikke sætte forventningerne for højt, siger Charlotte Pedersen.

Biograf ked af konkurs

Også Helle Broen, der sammen med sin mand Lars Broen driver Panorama Biografen, beklager Hr. Hansens konkurs.

- Det er synd for dem, at de måtte lukke, og det er pokkers ærgerligt for hele huset. Vores egen café, Café Oscar, fik mad fra dem. Nu har vi ingen mad i caféen, siger hun.

Panorama Biografen vil ikke forsøge med en ekstern sandwich-leverandør til biograf-caféen, som man gjorde, da Hr. Hansen forgænger, restaurant Frk. Jensen, gik konkurs i februar 2008. Og Helle broen afviser kategorisk, at biografen vil indgå i et joint venture om at drive restaurant på Kulturøen.

- Det er stensikkert, at det gør vi ikke, siger hun.

Hele Kulturøen ­lider under konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce