Men adgangen til p-huset bevares i de syv dage, der skal hejses elementer til rådhusets kælder

Middelfart: Havnegade lukkes for gennemkørsel tirsdag til fredag i denne uge og mandag til onsdag i næste uge. Det sker for at gøre plads til kranen, der skal hejse betonelementer til kælderen i rådhusets vestdel på plads.

Gaden lukkes på stykket fra Salon Nr. 1 til indkørslen ved p-huset. Dermed vil det i alle dagene være muligt at komme ind i p-huset med sin bil fra Havnegades vestlige side.

Kommunen anbefaler i sin sms-service om bycenter-byggeriet omkørsel via Jernbanegade og Hessgade i de syv dage, kranen holder i vejen.

Middelfart Kommunes projektchef Henrik Mott Frandsen oplyser, at lukningen kun gælder de syv hverdage.

- Vi regner med at kunne åbne op allerede fredag over middag, og både lørdag og søndag vil kranen være væk, siger Henrik Mott Frandsen.

Næste gang, Havnegade lukkes for gennemkørsel, sker i april, når den store gangbro mellem rådhus øst og rådhus vest skal hejses på plads.

- Lukningen vil på det tidspunkt ske af to omgange. Første gang, når selve brokonstruktionen skal på plads og anden gang, når gangbroens store vinduer skal monteres. Der vil det simpelthen være for farligt at lade folk passere på vejbanen, siger Henrik Mott Frandsen.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.