Haves: underskud - ønskes: styring


Haves: underskud - ønskes: styring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KIF Fodbold kæmper med et underskud på 105.000 kroner og må spænde bæltet ind.

Kauslunde: Det lyder voldsomt med et underskud på 105.000 kroner i en forening, der har 135 medlemmer, og sådan føles det også i KIF Fodbold, der stirrede på de nøgne tal ved årets generalforsamling tirsdag aften.

- Vi er en forholdsvis ny bestyrelse, og vi må erkende, at vi har fået en lærestreg. Det her skal der mere styr på, siger formand Henrik Olsen, der fortsætter arbejdet.

Underskuddet er blandt andet opstået ved manglende sponsor-indtægter på 30.000 kroner og en kantinedrift, der med Henrik Olsens ord "skal igang igen".

- Når vi spørger sponsorerne efter penge, får vi den besked, at de skal gå til at holde på en medarbejder, og det kan vi jo ikke sige noget til, fortæller Henrik Olsen.

Medicinen, der skal forvandle minus til plus i Kauslunde, bliver en blanding er øgede aktiviteter og stram, økonomisk styring.

- Vi vil prøve at lave et udendørs fodboldstævne til sommer og tjene penge den vej. Og så skal der mere handel i vores kantine. Til gengæld kigger vi os nøje for, når vi handler ind, så vi får de billigste tilbud, siger formanden.

- Men bolde skal vi jo bruge, og spillerne skal også have tøj på kroppen, siger han.

Af de opløftende momenter nævnes især deltagelsen på OB’s initiativ "Øens hold". Det sendte en flok knægte til Odense for at løbe ind på stadion sammen med OB’s Superligaspillere, og den oplevelse har der været talt meget om i Kauslunde siden.

Endelig har klubben skiftet navn til KIF Middelfart - som KIF’s andre afdelinger også har gjort det.

Bestyrelsen er nu på fem personer. Foruden Henrik Olsen er det Betina Madsen, Tobias Jørgensen, Marianne Rasmussen og det nyvalgte medlem Ida Sandkvist.

Ud trådte Henrik Christiansen og Hanne Hovendal.

Haves: underskud - ønskes: styring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce