Har du hørt det? Ørelægen har fået ny klinik

Ørelæge Søren Fast har selv investeret i at sætte det gamle snedkerværksted i stand, så han kunne få sig en klinik, der er tidssvarende og moderne. Fotos: Mia Harm Madsen

Har du hørt det? Ørelægen har fået ny klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ørelæge Søren Fast har igennem to år sat et gammelt snedkerværksted i stand. Nu står der en funklende flot klinik klar til at tage imod alle med øre, næse og halsproblemer.

Middelfart: Det er et langvarigt projekt, der endelig er blevet taget i brug. Ørelæge Søren Fast har holdt til i Middelfart Midtpunkt, siden han overtog klinikken efter sin forgænger, Johnny Lunding, men ret hurtigt kunne han se, at han gerne ville i andre og større lokaler.

Derfor kiggede han sig godt om og fik øje på det tidligere snedkerværksted i Teglgårdsparken. Det var perfekt i størrelsen. De 280 kvadratmeter er efter to års byggearbejde tryllet om til en klinik, der kan klare det meste.

Her er venteværelse, to konsultationer, en operationsstue, en opvågningsstue til børn samt opvågningsstole til de voksne. Det hele er handicapvenligt, og det er en glad ørelæge, der kan tage imod i sin nye klinik.

- Her har jeg bedre mulighed for at operere under professionelle forhold. Jeg lægger dræn, fjerner polypper og mandler, opererer bihuler og ordner skæve næseskillevægge, siger Søren Fast, der har investeret sine egne penge i klinikken.

Klinikken har alt i det nyeste udstyr.
Klinikken har alt i det nyeste udstyr.

Studerende i klinikken

Indtil videre er han ene læge i klinikken, men fra 1. oktober vil der løbende komme nye læger til, da Søren Fast er blevet udnævnt til tutorlæge. Helt konkret vil det sige, at han hvert halve år får en ny, ung læge ind, der er under uddannelse til ørelæge.

- Jeg er rigtig stolt af og glad for at blive tutorlæge, siger Søren Fast, der glæder sig til at tage imod de studerende og flere patienter.

I den store bygning er der under renoveringsarbejdet taget højde for, at noget af bygningens originale charme skulle bevares. Derfor er der gamle døre og nogle gamle vinduer, der får lov at bryde alt det nye. Desuden er det altid muligt at finde en parkeringsplads, når man har en konsultation hos Søren Fast, for til klinikken hører 12 parkeringspladser. Alt i alt er ørelægen rigtig glad for sine nye rammer.

Søren Fast tager imod både børn og voksne. Han er særligt glad for børnene, som han nogle gange lærer at kende rigtig godt, hvis de kommer over en længere periode.
Søren Fast tager imod både børn og voksne. Han er særligt glad for børnene, som han nogle gange lærer at kende rigtig godt, hvis de kommer over en længere periode.

En løsning på problemet

Søren Fast er ph.d. i skjoldbruskkirtelsygdomme, og han har siden 2004 vidst, at han gerne ville være øre- næse og halslæge.

- Jeg synes, det er spændende, for her møder jeg både børn og voksne. Jeg er blevet rigtig glad for børnene. De er sjove og giver meget kærlighed tilbage, hvis man gør sig fortjent til det. Nogle gange får jeg en krammer, når de har været her, og ofte lærer jeg også hele familien at kende, hvis de kommer her over en længere periode, siger Søren Fast, der også synes, at det er meget tilfredsstillende som læge at kunne hjælpe sine klienter.

- Vi kan hjælpe de fleste her. Vi kan også gøre arbejdet færdigt, uden at vi skal henvise patienten videre til sygehuset. Samtidig er der et rigtig godt samarbejde med røntgenafdelingen i Middelfart, som yder en fornem og hurtig service. Det er en stor gevinst for patienterne og samfundsøkonomisk, hvis patienterne kan undersøges og færdigbehandles i speciallægepraksis, siger ørelægen.

Har du hørt det? Ørelægen har fået ny klinik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce