Haller bør gå sammen


Haller bør gå sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hallerne i Nørre Aaby bør placeres under den paraply, der hedder Lillebæltshallerne

NØRRE AABY: Først var de selvejende. Så blev de overtaget af kommunen. Og nu skal Vestfynshallerne måske være selvejende igen.

Det er i alt fald den tanke idé, politikerne arbejder med, efter at de har studeret en analyse, forvaltningen har lavet af hele hal-området.

Men Vestfynshallerne skal ikke ud af det kommunale ejerskab for blot at være alene, mener politikerne i Børn, Unge- og Fritidsudvalget, der netop har studeret hal-analysen. Hallerne i Nørre Aaby bør placeres under den paraply, der hedder Lillebæltshallerne, som i dag driver både Middelfart Idræts- og Kongrescenter (der i daglig tale blot kaldes Lillebæltshallerne) og Strib Fritids- og Aktivitetscenter (i daglig tale Brændeskovhallen).

- Der har vist sig en god synergi-effekt ved, at Brændeskovhallen hører under Lillebæltshallerne. Derfor kan vi godt se en fordel i en samdrift med Vestfynshallerne også. Men selvfølgelig skal vi først høre, hvad Lillebæltshallerne mener, siger Søren Illum Nielsen (S), formand for Børn, Unge- og Fritidsudvalget.

En af de fordele, han peger på ved samdrift, er, at alle hallerne udlejes samme sted. Det kan dels spare personaletid i de enkelte haller - og dels kan man straks, hvis en ønsket hal er optaget, henvise til ledige haltimer i en af de andre.

Og perspektivet for samdrift af haller kunne sagtens blive større, mener Søren Illum Nielsen.

Smart

- Det kunne måske være smart, hvis det var ét og samme sted, man udlejede hallerne i hele kommunen. Hvis man havde et større fællesskab om udlejningen, siger Søren Illum Nielsen.

- Men det er naturligvis noget, vi først skal have en snak med både hallerne og byrådet om, tilføjer han.

I første omgang anbefaler udvalget, at kommunen arbejder videre på en samdrift mellem Vestfynshallerne og Lillebæltshallerne.

Haller bør gå sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce