Hallen rejses på otte måneder


Hallen rejses på otte måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Mindst 300 familier i Strib kunne i går sammen med Halgruppen, bystyret og alle de andre, der var mødt frem, glæde sig over, at der nu er gang i opførelsen af idrætshal i Strib.

De 300 familier har nemlig via frivillige bidrag været med til at realisere drømmen om ny hal.

- Det er jo ca. fire år siden ønsket fremkom første gang, og der har været gjort en ihærdig indsats for, at vi nu kan tage første spadestik, sagde borgmester Steen Dahlstrøm (S), inden han som den første satte spade i jorden.

En lidt genstridig jord, men op kom græstørven, der blev sendt afsted gennem luften med ordene: Held og lykke.

Det er entreprenørfirmaet Hoffmann der vandt licitationen. Firmaet har netop afleveret et andet stort byggeri i den anden ende af Strib, ældrecentret Rudbækshøj.

Initiativtagerne, Per Mikkelsen og Otto Lindskov, vidste ikke, hvad de gik ind til, da ideen til Strib Fritids- og Aktivitetscenter for fem år siden.

- Vi har brugt i tusindvis af timer, men det har været det hele værd, mente Per Mikkelsen i går, inden han som nr. to i rækken fik lov at stikke spaden i jorden til det, han kaldte det største byggeri siden skolen i Strib.

Per Mikkelsen tilskrev succesen med projektet tre ting: en holdbar idé, vedholdenhed og en god dialog med borgmesteren, politikere og forvaltningen på rådhuset.

Nu håber han sammen med de mange fremmødte, at stedet bliver et værested og aktivitetscenter alle dage hel eåret - uden aflysninger. Der er beregnet indvielse om otte måneder.

Hallen rejses på otte måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce