Hagekors malet på døren


Hagekors malet på døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÆRVÆRK: Biler, døre, vinduer og et enkelt badeværelse oversmurt i Middelfart-kvarter
MIDDELFART: Meget grovkornede drengestreger eller en gal mands værk?

Beboere i Lillebæltsvænget og Storebæltsvænget i Middelfart vågnede i går op til hagekors på dør eller murværk, en bagklap eller fronthjelm på bilen oversmurt med maling eller et badeværelse, hvor der var fyret en spraydåse med maling af ind gennem det åbentstående vindue.

Ikke færre end tre bilejere kan således se frem til meget mod deres vilje at skulle have omlakeret.

Ved middagstid i går havde Middelfart Politi modtaget ikke færre end 15 anmeldelser fra de to vænger om hærværk med maling. Men de er ikke hele billedet af hændelserne natten til i går. For i hvert fald i nogle af de hærværksramte huse er beboerne ikke hjemme og skaderne således ikke anmeldt - endnu.

- Vi kom ud til en fuldstændig våd vej, fordi der også var lukket op for den udendørs vandhane i nabohuset, hvor der ikke var nogen hjemme, fortæller Mette Jensen og Peter Sørensen.

De opdagede derefter selv, at der var malet et hagekors på deres murværk, ligesom der også var en grå malingsplamage på Fiat Puntoens motorhjelm i carporten. Her var også lågen ind til buret med Ole Gunnar åbnet, så han var væk.

Ole Gunnar er familiens kanin opkaldt efter den norske Manchester United-angriber Ole Gunnar Solskjær. Ham fandt de imidertid ret hurtigt efter siddende i græsset et stykke væk.

Det kunne pege i retning af, at hærværket er begået på et tidspunkt sidst på natten, at kaninen ikke var længere væk. Det harmonerer også med den forklaring, politiet har fået fra en af anmelderne, som ikke mener, der var noget uregelmæssigt at bemærke, da han gik til ro ved to-tiden.

- Det er ikke rart at tænke på, at nogen har været herinde, siger Ida Haldbo, som har fået sprøjtet maling på ruden ind til udestuen.

Men forinden er gerningsmanden gået ind gennem hendes udhus, hvor han har haft fat i et mælkebøttejern, der lå i en skuffe og formentlig også fjernet en flaske petroleum fra et skab.

Det harmonerer meget godt med, at der er hældt petroleum i postkassen, der hænger på muren i et af husene længere oppe ad vænget, hvor der også er afleveret et par malingspletter på fordøren.

- Det kunne godt se ud, som om der har været flere om det, siger vagthavende hos Middelfart Politi, Carsten Rehr.

Her vil man naturligvis gerne høre fra folk, som eventuelt kan have observeret noget af betydning for opklaringen.

- Det er således svært at forestille sig, man kan arbejde så meget med maling, som tilfældet har været, uden det kan ses på hænder eller tøj. Så hvis nogen har gjort den slags iagttagelser, vil vi naturligvis gerne høre om det, siger Carsten Rehr.

Det samme er tilfældet, hvis nogle mangler malingsrester i deres udhuse. Der er anvendt både spraymaling og almindelig maling i hvert fald med farverne blå, hvid, sølvgrå og grøn. Politiet har sikret sig flere af de anvendte emballager med henblik på en nærmere undersøgelse af dem.

Først i løbet af mandagen ventes der at foreligge et bud på omkostningerne i forbindlese med hærværket, men de løber i hvert fald op i adskillige tusinde kroner.

Hagekors malet på døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce