Hacker angriber sejlklub

Sådan så Middelfarts Sejlklubs hjemmeside ud, efter at en ukendt hacker havde taget kontrol med den. Hjemmesiden har nu været udsat for to angreb inden for den seneste uge.
Foto: Bjarne Jacobsen

Hacker angriber sejlklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: En ukendt hacker har tilsyneladende set sig gal på sejlsportsinteresserede danskere. Og det er blandt andet gået ud over Middelfart Sejlklub.

Torsdag den 11. september - årsdagen for terrorbomberne mod New York - blev klubbens hjemmeside hacket første gang. Alt indhold var væk og erstattet af en sort skærm med budskaber som "Fucke you Denmark" og "Your site is hacked when you are sleep".

Lørdag lykkedes det at genskabe den oprindelige sejlsportsside, men onsdag var den hacket endnu en gang.

- Det er irriterende. Vi laver ikke et klubblad, så alle vores informationer til medlemmer går via nettet. Men der er ikke noget, vi kan gøre ved det. Problemet ligger hos vores internet-udbyder. Der må være et sikkerheds-hul, hvor hackerne kan gå ind, siger Rene Bech Andersen, der er sejlklubbens webmaster.

Det lykkedes ham i går at genskabe sejlklubbens hjemmeside. Om den ukendte hacker så kan eller vil lægge den ned igen, må vise sig.

Middelfart Sejlklub er blot en af mange danske sejlklubber, der blev ramt af hackerangrebet. Klubberne har det til fælles, at deres hjemmesider er organiseret i samarbejdet sejlsport.net - og angrebet har ramt hele netværket.

Angrebet er nu anmeldt til Nationelt IT-Efterforskningscenter (NITEC), der hører under Rigspolitiets Efterforskningsafdeling og primært bistår landets politikredse med bekæmpelse af kvalificeret og organiseret it-kriminalitet.

Hacker angriber sejlklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce