HA’ers hus på tvangsauktion

Villaen i Strib var i november 2003 genstand for en større razzia i forbindelse med skattesagen mod husets ejer.
Foto: ©Hans Østergaard

HA’ers hus på tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HA-rockers hus på Kamillavej i Strib er på tvangsauktion. Ejeren er i fængsel, og garagen udlejet til Hells Angels.

Strib: Det er efterhånden nogen tid siden, at HA-rockeren Martin Young Schmidt har boet i sit hus på Kamillavej 14 i Strib. Han afsoner en dom på 10 års fængsel for omfattende narkohandel, og når han bliver løsladt, bliver det efter al sandsynlighed ikke til et liv på Kamillavej i Strib.

Nykredit har begæret huset på tvangsauktion, fordi der ifølge auktionspapirerne mangler terminsbetalinger for i alt 82.628 kroner.

Mere opsigtsvækkende er det tredje krav på listen over kreditorer. Det er Skat, der har 4,9 millioner kroner tilgode. Det er et krav, der henfører fra en seks år gammel skattesag. I en langvarig straffesag hævdede Skat via anklagemyndigheden at have tre millioner kroner til gode i skat. Dommen lød på, at Martin Young Schmidt skyldte skattevæsnet en million kroner.

At der stadig fremgår et større udestående med Skat, forklarer Martin Young Schmidts advokat i skattesagen, Michael Juul Nielsen, således:

- Skat har ikke frafaldet kravet om betaling af skat. Sagen kører stadig ved Landsskatteretten.

Selv om byretsdommeren i sin tid ikke fandt, at der var ført bevis for skatteunddragelsen i den størrelsesorden, Skat mente, fastholdes kravet.

- Når vi har vundet straffesagen, synes vi det er en lille smule urimeligt, at Skat fastholder kravet, siger Michael Juul Nielsen, der forklarer, at så snart Skat mener at have et beløb til gode, så vil det fremstå som et tilgodehavende - også selv om sagen ikke er endeligt afgjort.

HA lejer garagen

Ifølge salgsopstillingen på www.tvangsauktioner.dk er en del af boligen udlejet. Desuden er garagen udlejet til Hells Angels for 300 kroner pr. kvartal.

Boligen er på 168 kvadratmeter med 164 kælder under. Den offentlige vurdering lyder på 3.100.000 kroner.

Tvangsauktionen holdes torsdag 14. januar klokken 10.30 i Fogedretten i Odense.

HA’ers hus på tvangsauktion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce