Flere firmaer overvejer at stoppe som sponsorer for Middelfart Boldklub efter, at klubben har snydt med kørepenge

Middelfart: Selv hvis man ser bort fra bøden på 200.000 kroner har DBU's dom i weekenden ikke just styrket det økonomiske fundament under Middelfart Boldklub.

En rundringning, Fyens Stiftstidende har foretaget til selskabets små og store sponsorer, fortæller om en gruppe meget delte sponsorer.

En enkelt ønsker at trække sin økonomiske støtte med øjeblikkelig virkning, flere overvejer at stoppe næste gang, det skal fornyes, mens andre fortsat bakker op om klubben.

Middelfart Fjernvarme lægger i øjeblikket 25.000 kroner om året som såkaldt sølvsponsor. Men det er slut nu, hvis det står til formand Anders Nørregård.

Uacceptabel opførsel

- Det er helt uacceptabelt, at klubben har brugt vores sponsorkroner på sådanne uregelmæssigheder. Og jeg håber på vores næste bestyrelsesmøde den 1. marts at få opbakning til, at Middelfart Fjernvarme stopper støtten til Middelfart Boldklub ApS med det samme, siger Anders Nørregård.

Bank vil flytte pengene

En anden sølvsponsor, Nordfyns Bank, overvejer at flytte sine penge fra det professionelle anpartselskab omkring førsteholdet til ungdommen i MG&BK.

- Jeg er faktisk chokeret over at høre, hvordan tingene er foregået i klubben. Vi støtter førsteholdet, fordi ungdommen skal have noget godt at se op til, men det er jo ikke godt at se op til nogle, der ikke følger reglerne, siger direktør i Nordfyns Bank i Middelfart, Leif Andersson.

Han vælger at tro på, at det nye selskab har styr på tingene og vil derfor ikke opsige det nuværende sponsorat.

- Men næste gang tror jeg, vi støtter ungdommen direkte og lader være med at forny den nuværende aftale med det professionelle selskab, siger han.

Læs mere i Fyens Stiftstidende i dag, hvor fodboldformand Per Jørgensen forklarer sig.

  • Gottwald_Søren

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion i Middelfart, hvor vi laver Middelfart-siderne i Fyens Stiftstidende samt Middelfart-stof til fyens.dk og til mitfyn.dk. Vi laver desuden ugeavisen Melfar Posten, som jeg er tovholder på - det vil sige, at jeg har ansvar for at redigere den sammen med en kollega.