Gratis oplevelser på vandet i dag


Gratis oplevelser på vandet i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: Går man med drømmen om at få bølgen blå under sig i en inciterende duel med sig selv og konkurrenterne, så er muligheden til stede i dag ved Middelfart Marina.

Middelfart Sejlklub er nemlig for første gang en af værterne, når det landsdækkende "Kom og Sejl"-arrangement kaster sig i vandoverfladen.

I alt har 15 marinaer landet over valgt at deltage i arrangementet, der byder på stort set alle slags både, hvad enten man er til kano, kajak eller sejlbåde.

I Middelfart har man følgende muligheder: 2 x Match Racer 28, 4 x Match Racer 37, 2 x Hobie Cats, 2 x 405 joller samt Feva Joller.

- Man skal ikke gøre andet end at møde op på marinaen. Så står der instruktører klar til at hjælpe én videre, hvad enten man vil prøve matchrace eller jolle-sejlads, siger én af instruktørerne, René Bech Andersen fra Middelfart Sejlklub.

Kolding og Kerteminde er de to nærmeste marinaer, der også byder på aktiviteter denne dag.

Det er Dansk Sejlunion, der arrangerer "Kom og Sejl", som er et åbent og gratis arrangement, der henvender sig til alle, der drømmer om fritidsaktiviteter på vandet.

En række sejlklubber, roklubber og andre vandaktive klubber stiller tid og udstyr til rådighed - også rent sikkerhedsmæssigt i form at redningsveste.

Man kan prøve at sejle i Middelfart Marina mellem klokken 10 og 16. (bonde)

Gratis oplevelser på vandet i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce