Golfklub i stabilt "drive"


Golfklub i stabilt "drive"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

138 golfspillere hørte om stabilt medlemstal og overskud på bundlinjen under årets generalforsamling i golfklubben Lillebælt.

Middelfart: 138 golfspillere var mødt op på Kulturøen for at få status om golfklubben Lillebælt på årets generalforsamling.

Og ifølge formand Jørgen Jæger Pedersen, så er det en golfklub, som er i god udvikling, både når det gælder økonomi og medlemstal. Med opbakning fra medlemmerne så investerede golfklubben således 3.3 millioner kroner det forløbne år i omfattende ændringer af banens 18 huller.

- Resultatet lever op til de forventninger, som både medlemmer og gæstespillere fremover kan have til at spille den fremtidssikrede bane. Den er nu rykket til en plads blandt de bedste i Danmark, oplyste formanden.

Trods den store investering til baneændringer kunne kasseren berette om et regnskabsmæssigt overskud på 418.000 kroner. Generalforsamlingen godkendte samtidig en mindre kontingentstigning på 100 kroner i lyset af den generelle prisudvikling.

Jørgen Rasmussen og Helga Dam blev genvalgt, og René Finseth blev nyvalgt til bestyrelsen. Efter generalforsamlingen konstituerede den sig uændret med Jørgen Jæger Pedersen som formand, Jørgen Rasmussen næstformand og Inge Lise Hummelgaard kasserer./EXP

Golfklub i stabilt "drive"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce