Lip har valgt at fortsætte den lokale fond, der hvert år støtter lokale projekter med tusindvis af kroner. To millioner kroner skal uddeles i løbet af de næste 10 år.

Mens de fleste håndværkere vil kende Lip for virksomhedens produkter, kender borgerne i Nørre Aaby nok mest af alt virksomheden som den glade giver bag Lip-fonden.

Fonden blev etableret i forbindelse med Lips 40 års jubilæum i 2007 med en tidsramme på 10 år. Men i forbindelse med Lips 50 års jubilæum har Vangsted-familien valgt at forlænge fondens levetid og igen sætte to millioner kroner af til lokale projekter over de kommende 10 år.

- Vi vil gerne være en del af lokalsamfundet. Og når vi nu har mulighed for at hjælpe lidt til, gør vi det gerne, siger direktør Brian Vangsted, der afslørede nyheden for medarbejdere og samarbejdspartnere fredag aften.

Men I kunne vel også bare drive jeres virksomhed som så mange andre og undlade at give gaver på den måde?

- Ja, det kunne vi da godt, men ville det ikke være lidt kedeligt, spørger Brian Vangsted, der understreger, at pengene udelukkende skal gå til lokale projekter.

- Vi bor i Nørre Aaby og vil gerne være med til at glæde menneskerne her. Det er sådan set også en stor glæde for os selv, siger Brian Vangsted.

Udover fonden har virksomheden også støttet andre lokale projekter gennem tiden.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.

Mere om emnet

Se alle
50 år med Lip: - Usædvanligt at tage så meget ansvar

50 år med Lip: - Usædvanligt at tage så meget ansvar

50 år med fliseklæb: - Vi er her på grund af robotterne

50 år med fliseklæb: - Vi er her på grund af robotterne