Genåbnet: Atter liv i Nørre Aaby Radio og TV

Den konkursramte Nr. Aaby Radio- og TV er genåbnet på den anden side af gaden, samtidig har indehaveren kæret Skifterettens afgørelse til Landsretten. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Genåbnet: Atter liv i Nørre Aaby Radio og TV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brito Sarvedagam-Devaraj har genåbnet sin konkursramte forretning på den anden side af gaden.

Nørre Aaby: Der skal mere end en konkurs til at stoppe Nørre Aabys radio- og tv-mand mand Brito Sarvedagam-Devaraj. Han har nu genåbnet sin forretning, som blev erklæret konkurs af Skifteretten i Odense den 4. juni med en ubetalt gæld til blandt andet Skat på over en million kroner.

Brito Sarvedagam-Devaraj, der i næsten 30 år har drevet Nørre Aaby Radio og TV i Østergade 37, har flyttet forretningen ind i sin ejendom på den anden side af gaden i Østergade 44, hvor han bor privat og oprindelig startede som selvstændig.

Han oplyser, at åbningen er sket under det gamle navn men som et IVS (iværksætterselskab) med sin far Sarvedagam Palaniappan Vedanayagam som ejer. Der bliver tale om en regulær forretning med butikslokale, værksted og facadeskilte, som kommer i næste uge.

- Jeg er 51 og trænger til at drosle lidt ned og vil drive den nye forretning alene med samme udvalg som i den gamle butik, jeg vil også fortsætte med installationsarbejde, som jeg har gjort hidtil, fortæller Brito Sarvedagam-Devaraj.

Kærer konkursen

Den lokale radiomand har samtidig kæret konkursen til Landsretten i forsøget på at få den ophævet.

- Jeg har rigeligt med friværdi i mine ejendomme til at betale gælden, siger Brito Sarvedagam-Devaraj.

Kurator Morten Elbrønd fra Focus Advokater i Odense har de sidste uger kikket nærmere på boet. Og han er sit såkaldte svarskrift til Skifteretten nået frem til, at konkursbetingelserne er opfyldt, og konkursens derfor bør stadfæstes. For det kan godt være, at Brito Sarvedagam-Devaraj har værdier i mursten, men han har ikke været i stand til at opfylde sine løbende forpligtelser overfor blandt andet SKAT og andre kreditorer.

Det er nu op til Landsretten at beslutte, hvorvidt konkursen skal ophæves eller stadfæstes. Morten Elbrønd forventer en afgørelse indenfor de nærmest uger.

Uanset udfaldet har Brito Sarvedagam-Devaraj tænkt sig at fortsætte som selvstændig radio- og tv-mand med adresse i Østergade 44.

Genåbnet: Atter liv i Nørre Aaby Radio og TV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce