Frimærkeklub fejrer jubilæum

Her ses en række af medlemmerne i Middelfart Frimærkeklub. Fra venstre er det bestyrelsesmedlem i Dansk Filateli Forbund, Nelly Kristensen, Valby, der uddelte DFFs bronzenåle. Herefter nålmodtagerne Niels Malta Rousing, Middelfart, Tove Greve, Ejby, Hans Jørgensen, Middelfart, Kurt Sørensen, Nr. Aaby, Yvonne Willadsen, Middelfart og Jan Hernes, Middelfart. På billedet er også formand Niels Knudsen, Båring.

Frimærkeklub fejrer jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart: Frimærker har gennem tiden været en hobby for rigtig mange mennesker, og derfor kunne Middelfart Frimærkeklub forleden fejre sit 80-års jubilæum. Det skete med fællesspisning og uddeling af Danmarks Filateli Forbunds (DFF) bronzenål.

Den tilfaldt fem medlemmer for mangeårigt medlemskab og stor arbejdsindsat i klubben. Derudover modtog Niels Malta Rousing også en nål for omfattende indsats og engagement for filatelien og Middelfart Frimærkeklub.

Klubbens medlemmer mødes de tre første onsdage i måneden, hvor de udveksler erfaringer og bytter frimærker. Gennem tiden har klubbens medlemmer indsamlet en stribe særlige frimærker, og mange af dem er overrakt i en Middelfart-samling til Middelfart Museum. Samlingen består af frimærker, der er stemplet med Middelfart postkontors stempel, og den har været udstillet på museet fire gange i forbindelse med skolebørnenes vinterferier.

Klubbens bestyrelse består af Niels Knudsen (formand), Børge Nielsen og Susanne Østergaard.

Frimærkeklub fejrer jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce