Fredericianer frikendt for rolle i Cafe Razz-røveri

Ung fredericianer er i Østre Landsret blevet frikendt for medvirken til røveriet mod Café Razz i august 2016. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Fredericianer frikendt for rolle i Cafe Razz-røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dommerne i Østre Landsret ændrede et år og tre måneders fængsel til frikendelse. Dommerne mente ikke, at det var bevist, at ung fredericianer sad ved rattet i flugtbil.

Middelfart: Østre Landsret frikendte tirsdag den unge Tonny Nissen Johnsen for sin rolle i røveriet mod Café Razz i Middelfart den 10. august sidste år. Den unge fredericianer blev i maj idømt fængsel i et år og tre måneder, men landsretten afgjorde tirsdag, at han skulle frikendes.

- Min klient ankede dommen straks under sagen i byretten. Han har hele tiden nægtet at have været en del af røveriet. Han blev i byretten dømt for at have kørt flugtbilen, men jeg argumenterede for, at der ikke forelå bevis for, at han sad ved rattet. Det fulgte landsretten og løslod min klient, siger forsvarsadvokat Mette Grith Stage, som har været forsvarer under ankesagen.

I byretten faldt der i maj dom over både den nu frikendte og hovedgerningsmanden. Han fik halvandet års fængsel og ankede ikke.

Kunne ikke bevises

Røveriet foregik 10. august sidste år klokken 22.38, da en mand iført en hvid klovnemaske og med en pistol i hånden gik ind ad bagindgangen til caféen efter lukketid og truede sig til mindst 13.000 kroner fra personalet, inden han løb væk og satte sig på passagersæden i en hvid VW Caddy.

I første omgang stod politiet på bar bund og fik blandt andet bragt et indslag i tv-programmet "Station 2 Efterlyst" i begyndelsen af september, hvor der blev vist billeder fra videoovervågningen i caféen.

Det var overvågningsbilleder fra senere på aftenen fra Circle K i Fredericia, der fik ledt politiet på sporet af de to mulige gerningsmænd, og byretten valgte at dømme begge. Men landsretten mente ikke, at det kunne bevises, at den nu frikendte førte bilen i forbindelse med røveriet.

Fredericianer frikendt for rolle i Cafe Razz-røveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce