Fræk bilist: Stak af fra færdselsuheld

Fyns Politi måtte mandag to gange rykke ud til færdselsuheld i Middelfart Kommune. Arkivfoto: Michael Bager

Fræk bilist: Stak af fra færdselsuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To færdselsuheld i Middelfart Kommune. Begge endte uden personskade.

Nordvestfyn: Det er strafbart at stikke af fra et færdselsuheld. Det var ikke desto mindre, hvad en bilist gjorde i kølvandet på den hændelse, der mandag klokken 12.24 skete på Ejbyvej.

Bilisten, der ikke standsede var ellers skyld i uheldet. Vedkommende trak af ukendt grund over i modkørende vognbane. For at afværge en kollision følte en anden bilist sig nødtvunget til at svinge ud i rabatten. Af politiets døgnrapport fremgår det, at bilisten kørte på tværs af vejen for slutteligt at ramme et træ.

Alligevel valgte den anden bilist ikke at standse for at skabe klarhed over uheldet og eventuelt hjælpe den anden bilist i fald, at vedkommende var kommet til skade.

Også på Hovedvejen ved Nørre Aaby indtraf der mandag et færdselsuheld. Klokken 14.19 kom en bilist kørende ad Store Landevej i vestlig retning. I rundkørslen ved Q8 kom han til at tage den forkerte afkørsel, og derfor ville han lave en u-vending på Hovedvejen. Idet han foretog u-vendingen blev han påkørt på bilens venstre side af en anden bilist, der kom kørende ad Hovedvejen i vestlig retning.

Af politiets døgnrapport fremgår det ikke, at nogen af bilisterne skulle være kommet til skade.

Fræk bilist: Stak af fra færdselsuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce