Fra antikviteter til moderne kunst


Fra antikviteter til moderne kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FØNS: Først var der svinestald og hestestald. Så blev det autoværksted og derefter antikvitetshandel. Men nu er de gamle kaffestel og krystalglas erstattet af en blanding af ældre og moderne kunst.

Mindre end et år efter, at Kirsten og Bent Rande lukkede antikvitetsforretningen på Føns Strandvej har den pensionerede politibetjent og passionerede kunsthandler Bent Rande ført en gammel drøm ud i livet og åbnet Galleri Rande.

- Antikvitetsforretningen var jo min hustrus. Jeg var bare medhjælpende ægtefælle. Men nu er det min tur, og jeg kan godt lide at beskæftige mig med malerier. Særligt ældre malerier har min interesse, siger Bent Rande og viser rundt i den del af galleriet, hvor det er muligt at se, hvad billederne forestiller.

Selv om han blot var medhjælpende ægtefælle i hustruens antikvitetsforretning, har Bent Rande alligevel suget masser af erfaring til sig.

- Jeg ved efterhånden en del om ældre kunst. Jeg kan godt se om et maleri er godt uden at kigge på signaturen, siger han og fortæller, at han altid er på udkig efter malerier, der kan blive til en god handel.

- Der skal jo lidt lommepenge til, siger han om galleriet, der allerede har slået dørene op men indvies officielt med en åbningsreception, der strækker sig over to dage 13. og 14. august.

Herefter er det planen, at holde åbent tre-fire dage om måneden. Til oktober laver Bent Rande desuden en separatudstilling med billeder af den afdøde Nørre Aaby- maler, Jørgen Aabye.

Fra antikviteter til moderne kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce