Fra Hyllehøj til Las Palmas

Sammen med elever fra Holland og Litauen var 10 elever fra Hyllehøjskolen i sidste uge på udveksling i Spanien. PR-foto

Fra Hyllehøj til Las Palmas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For elever fra Hyllehøjskolen bød udvekslingsophold på Gran Canaria både på affaldssortering og klassiske kanariske lege.

Middelfart: Hyllehøjskolen deltager fra 2018 til 2020 i et internationalt projekt, "Our Past represents our Future". Projektet fokuserer på kulturarv og bæredygtighed i et internationalt samfund, og elever fra overbygningen skal de kommende to år endvidere besøge skoler i Holland og Litauen, hvor de skal arbejde videre under denne overskrift. Finanserne til at gennemføre projektet har Hyllehøjskolen fået gennem midler fra EUs uddannelsesprogram, Erasmus+.Eleverne er netop hjemvendt efter et udvekslingsophold på Gran Canaria. Ugen bød blandt andet på affaldssortering og klassiske kanariske lege.Hele projektet afsluttes i marts 2020, hvor elever fra Spanien, Holland og Litauen kommer til Danmark og skal indkvarteres privat hos elever fra Hyllehøjskolen.Det er første gang Hyllehøjskolen deltager i et europæisk udvekslingsprojekt, men med de oplevelser, det første hold har fået på turen til Spanien, bliver det helt sikkert ikke det sidste. Næste hold glæder sig allerede til turen går til Litauen i foråret 2019, og om kort tid går de i gang med forberedelserne.

Overrækkelse af deltagerbeviser.
Bagerst fra venstre: Trine (lærer), Asger, Magnus, Frida, Rasmus, Melanie, Selma, Pia (lærer).
Forrest fra venstre: Rody, Laura, Sofie og Emma.
PR-foto
Overrækkelse af deltagerbeviser. Bagerst fra venstre: Trine (lærer), Asger, Magnus, Frida, Rasmus, Melanie, Selma, Pia (lærer). Forrest fra venstre: Rody, Laura, Sofie og Emma. PR-foto
De danske elever med deres spanske værter. PR-foto
De danske elever med deres spanske værter. PR-foto

Fra Hyllehøj til Las Palmas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce