Fra Gibraltar til Lillebælt på cykel

23 medlemmer af cykelklubben Baghjulet blev i 2007 modtaget med flag og champagne på havnen i Middelfart efter 2700 kilometer på cykel fra Nordkap. ARKIVOTO: Peter Leth-Larsen

Fra Gibraltar til Lillebælt på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Baghjulet planlægger en ny langdistance-cykeltur næste sommer

MIDDELFART: Der er cirka 3300 km fra Lillebælt til Gibraltar. Det er kun godt 500 km længere end fra Lillebælt til Nordkap. Så hvorfor ikke tage dem på cykel?

Sådan tænker man i motionscykelklubben Baghjulet, der på onsdag inviterer til informationsmøde om en planlagt cykeltur fra Gibraltar til Lillebælt.

Idéen er ikke hentet ud af den blå luft. Sidste sommer cyklede 21 af klubbens cykelmotionister hele turen fra Nordkap til Lillebælt. Dén succes har nu givet klubben mod på at arrangere en ny langdistancetur efter samme koncept - denne gang fra Gibraltar til Lillebælt.

Turen skal finde sted næste sommer, altså i 2009. Men allerede nu er der åbent for tilmeldinger.

Efter planen starter deltagerne i bus fra Middelfart den 23. maj og kører hele vejen til det britiske territorium på sydkysten af den Iberiske Halvø.

Cykelturen hjem starter den 30. maj med ankomst til Middelfart den 27. juni.

Flere deltagere fra Nordkap-turen har allerede meldt sig Gibraltar-turen. Blandt dem er Søren Andersen, som er med til arrangere næste års tur.

- Vi er nok 11-12 tilmeldte lige nu, men vi skal op på 20-25. Vi kan gennemføre turen med 20 tilmeldte, men vi vil helst være lidt flere, siger han.

Prisen vil afhænge af, hvor mange der er med. Søren Andersen anslår, at den vil ende i omegnen af 18-20.000 kroner. Det dækker busturen til Gibraltar, overnatninger og mad. Lommepenge og drikkevarer kommer oveni.

Informationsmødet foregår i Østergades Forsamlingshus og begynder kl. 19.30 onsdag aften. På mødet bliver der vist video fra turen Nordkap-Lillebælt, og der bliver orienteret om planlægning og økonomi.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig ved mødet.

Fra Gibraltar til Lillebælt på cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce