Forsvarer havde til billetten hjem


Forsvarer havde til billetten hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MIDDELFART: En 30-årig mand fra Fredericia nåede ikke at komme ud i større overvejelser om, hvordan han kom hjem, da dommer Lis Hævdholm i går i retten i Middelfart netop havde afsagt en dom på fem måneders fængsel til ham.

- Har du til billetten hjem, spurgte hun derefter.

- Det har jeg faktisk ikke, svarede den 30-årige.

På stedet stak hans forsvarer, Ib Gorm Pedersen, ham imidlertid en hundredekroneseddel, så den 30-årige ikke skulle forledes til at kigge sig om efter for eksempel en cykel.

Han har nemlig siddet varetægtsfængslet siden den 12. juli, da han stjal en damecykel på banegården i Middelfart. På cyklen kørte han derefter ad Brovejen mod vest, hvor han ud for Motel Lillebælt cyklede forbi en kvinde med en sportstaske i en cykelkurv. Den 30-årige snuppede sportstasken, som indeholdt 150 kroner i kontanter, diverse personlige papirer og et checkhæfte.

- Men jeg fik dårlig samvittighed, da hun råbte efter mig, så derfor smed jeg tasken igen, sagde den 30-årige i retten.

Kort tid efter blev han anholdt i Midelfart.

Tidligere straffet

Han er tidligere ni gange straffet for berigelseskriminalitet, som kan henføres til et narkomisbrug. Han blev senest prøveløsladt den 16. juni med en reststraf på 96 dage, som nu er indeholdt i den nye dom.

Metadonbehandling har imidlertid virket, så Ib Gorm Pedersen kaldte episoderne i Midelfart for "tosserier" sammenholdt med et kluntet indbrud i et kælderrum i Fredericia den 10. juli, der blev forhindret, fordi politiet kom til stede.

Anklageren, vicepolitimester Else Sølling, frafaldt at afsoningen af dommen skulle påbegyndes med det samme.

Forsvarer havde til billetten hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce