Foredrag: Rathsack - råt for usødet

Det er Thomas Rathsack uden filter, som kommer til Middelfart med sit nye foredrag "Rathsack - Råt for usødet". Det sker 25. januar. Privatfoto.

Foredrag: Rathsack - råt for usødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Rathsack, forfatter og tidligere jægersoldat, kommer til Middelfart som led i sin danmarksturné.

Middelfart: Med sit nye foredrag "Rathsack - Råt for usødet" er den tidligere jægersoldat klar til at aflive myten om jægersoldaten som den perfekte supermand, der knuser al modgang med en stålnæve. 

En jægersoldat er ifølge Thomas Rathsack ikke immun over for nederlag og nedture - og selv er han ingen undtagelse. 

Forfatteren kommer til Middelfart 25. januar, når han indleder sin turné rundt i landet. I foredraget fortæller han på vanlig direkte og ærlig vis både om sine private og professionelle op- og nedture, og hvordan han undgik den destruktive selvmedlidenhed. 

Foredraget er helt nyt og har premiere på samme tid, som seerne kan følge Thomas Rathsack på TV2 i sæson 2 af "Korpset". Her skal han i egenskab af chefinstruktør udvælge de aspiranter, der er gjort af det rette stof.

Jægersoldaten medbringer sine bøger, som signeres på stedet, hvis de købes på dagen eller sammen med billetterne. Der er ingen pause, men masser af tid. Thomas Rathsack går ikke hjem før alle spørgsmål er besvaret. Og inden foredraget, er der mulighed for at købe forplejning./EXP 

Foredrag: Rathsack - råt for usødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce