Det er nu afgjort og sikkert, at tøjkæden H&M kommer til at optage hovedparten af butiksarealet i det kommende nye bycenter i Middelfart.

Byggeherrerne på butiksarealet i bunden af det nye bycenter, der indvies i Middelfart næste sommer, bekræfter onsdag, at den internationale tøjkæde H&M er på vej til Middelfart bymidte:

- Det har været vores mål helt fra starten af - at vi har sigtet efter at få H&M til. For det er en oplagt signatur-butik, der kan tilføre noget ekstra til byen og trække flere folk til, siger Ole Jakobsen, der er direktør i Kvickly Middelfart, som sammen med Middelfart Sparekasse har hånd i hanke med butiksarealerne i bunden af bycentret.

- Og det gør ekstra godt, at det lige præcis har været det, som borgerne i byen også har sigtet efter. Det er utroligt dejligt, fordi det er vigtigt, at folk i byen tager godt i mod H&M, siger Martin Baltser, der er direktør i sparekassen.

H&M kommer til at optage 1450 kvadratmeter ud af de i alt 3600 kvadratmeter, der bliver til rådighed for butikker i bunden af bycentret - og bliver dermed den primære forretning i centret.

En god beliggenhed

Tøjkæden åbner op i efteråret 2017 med de sædvanlige afdelinger til herrer, damer, børn og unge, og kæden er glad for at det kan lade sig gøre i Middelfart.

- Vi er altid på jagt efter nye, gode beliggenheder til vores butikker i gode handelsbyer. Vi ser Middelfart som en god handelsby, og vi håber, vi kan være med til at styrke handelsmiljøet og skabe en fortsat attraktiv by at shoppe i, siger H&M's danske direktør Christel Friis-Mikkelsen, der samtidig påpeger, at H&M på ingen måde ønsker at udkonkurrere det eksistererende handelsliv:

- Vores erfaring viser, at vi kan bidrage til at skabe et stærkt handelsmiljø, og at en bymidte, gågade eller et center styrkes. Vi skal sammen skabe en attraktiv handelsplads i byen, og det glæder vi os meget til at bidrage til.

Se Kvickly-direktør, Ole Jakobsen, fortælle om aftalen med H&M

  • Hansen_Anne_Vegeberg

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Middelfart, hvor jeg blandt andet dækker det politiske liv og kommunens udvikling - særlig på børn-, unge- og øvrige socialpolitiske områder.

Mere om emnet

Se alle
1
Afsløring: To butikker bliver til én og flytter ind i bycentret

Afsløring: To butikker bliver til én og flytter ind i bycentret

2
Menuen i bycentret er klar: Café Mauritz indtager Middelfart

Menuen i bycentret er klar: Café Mauritz indtager Middelfart

Her skal H&M ligge: Bycenter snart klar til rejsegilde

Her skal H&M ligge: Bycenter snart klar til rejsegilde