Folk må selv tage hekse med


Folk må selv tage hekse med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kisten Hindhede inviterer til sankthansfest på Brovejen.

MIDDELFART: Keramiker Kirsten Hindhede opfordrer folk til selv at tage små hekse med, når hun inviterer til sankthans fest på sin grund på hjørnet af Brovejen og Gals Klintvej.

Sankthans er det præcis et år siden, hun sammen med sin mand overtog det gamle cafeteria for at opføre et galleri i stedet. Arbejdet med at få de nødvendige myndighedsgodkendelser har trukket ud, og grunden står tom i øjeblikket.

- Jeg håber, at vi kan være klar med det nye galleri, som Compass Byg skal opføre for os, til næste år.

- Men jeg vil godt markere, at vi nu har haft stedet i et år, siger Kirsten Hindhede som forklaring på sin sankthans fest, hvor alle er velkomne.

Et langt bål

Kirsten Hindhede vil lave et 24 meter langt bål og et ekstra ildsted ved siden af på to kvadratmeter, hvor folk kan tilberede deres medbragte grillmad og bagefter slå sig ned ved borde og stole, som de også selv skal huske at have med.

- Idéen med heksene er, at de skal drive de onde ånder og kriminaliteten væk fra stedet. Det er jo ingen hemmelighed, at vi har været lidt bekymret over de natlige besøg af biler på grunden i nedrivningsperioden, siger Kirsten Hindhede.

Bo Engelbrecht har lovet at holde båltalen og diske op med lidt musikalsk underholdning i løbet af aftenen

Folk må selv tage hekse med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce