Båring: En flere år gammel drøm om at få Magtens Korridorer lokket til Båring blev realiseret, da Johan Olsen og co. gik på scenen i multisalen på den lokale skole lørdag aften.

Og det besøg blev fejret i en grad, så Jesper Ulriksen, formand for musikforeningen Bamok allerede nu tør sige: omsætningsrekord i barerne. For kort før lukketid klokken to natten til søndag blev den sidste øl drukket.

- Kort inden lukketid blev vi faktisk tørlagt for øl. Og det selv om vi med flere end 50 kasser Albani i ølvognen havde købt ekstra forsyninger hjem, fortæller Jesper Ulriksen.

Bamoks drøm var at få Magtens Korridorer på scenen, inden foreningens 10-års fødselsdag i foråret 2016. Det mål blev nået.

Om koncerten også økonomisk når i mål, forventer Jesper Ulriksen at have klarhed over, når foreningen holder generalforsamling torsdag 19. marts på Båring Skole. (bjac)

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør i Middelfart siden 2011. Ansat på redaktionen siden juni 2007. Uddannet journalist i 2003 og har arbejdet med lokaljournalistik lige siden. Først på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og siden på Horsens Folkeblad i Odder.