Middelfart Billedskoles happening i gågaden kan ses udstillet på biblioteket

Middelfart: Middelfart Billedskole valgte forleden at gøre sig synlige i det offentlige rum ved at invitere folk i gågaden til at blive en del af kunsten.

Ifølge Birgit Mau fra billedskolen, så deltog masser af skoleelever i arrangementet, og en del havde inviteret deres bedsteforældre med. Eleverne var med til at kapre gæster til "selskabet" som var "Hip - hip hurra Frokost i det grønne".  

- Rigtig mange var med på spøgen. Både børn, voksne - ja sågar et par hunde - var med på ideen og lod sig fotografere sammen med "selskabet", oplyser Birgit Mau. 

Billedskolens elever gik rundt og delte visitkort ud i centrum, for på den måde at fortælle om Middelfart Billedskole. Og efter at have defileret op og ned i gågaden i en lille time, gik optoget til biblioteket. Her var Lars Broen frisk til at lade sig fotografere sammen med selskabet.

Maleriet er nu placeret i den røde Kupe på bibliotekets 1. sal. Her er det udstillet frem til fredag 24. marts og alle kan så tage deres kamera med og tage nogle billeder og være en del af kunsten. (pcb)