De nyvalgte medlemmer af Middelfart Lokaludvalg vil som det første diskutere, om man med fordel kan lave tre eller fire lokaludvalg for Middelfart.

Mens 11 lokalområder i Middelfart Kommune har haft et lokaludvalg i en årrække, er der først nu kommet et lokaludvalg for Middelfart.

Lokaludvalget blev nedsat ved den stiftende generalforsamling mandag aften, hvor diskussionen blandt andet kom til at handle om, hvorvidt ét lokaludvalg kan favne så stor en by eller, om man i stedet skulle lave flere lokaludvalg for forskellige områder af Middelfart.

Det nyvalgte medlem Agnete Damkjær er ikke i tvivl. Hun mener, at man bør lave tre eller fire lokaludvalg for Middelfart.

- Vi er nødt til at splitte det op, hvis det skal give mening ellers frygter jeg, at vi vil løbe panden mod en mur i forhold til rigtig mange ting, siger Agnete Damkjær, der nævner fællesspisninger - som mange andre lokaludvalg arrangerer - som eksempel.

- Ellers er det godt nok nogle store gryder, som vi skal have fat på, siger hun.

Stikker fingeren i jorden

Samme holdning har Gert Bruus Pedersen, der dog peger på, at udvalget i første omgang må få kigget på, om der er interesse for flere lokaludvalg blandt borgerne i forskellige dele af Middelfart.

- Jo større tingene bliver, jo længere kommer man væk fra hr. og fru Jensen. Det fyldte rigtigt meget til generalforsamlingen og det vil være fuldstændigt åndsvagt, hvis vi ikke tager det op. Så én af vores første opgaver bliver at stikke fingeren i jorden og se om de blandt Middelfarts borgere er en interesse for, at man deler det op i tre lokaludvalg, siger Gert Bruus Pedersen.

  • Nyeng_Jonas_Ancher_(2015)_008

    Af:

    Når jeg er på arbejde, skriver jeg både langt og kort om menneskers meninger og liv og om magtmisbrug og udfordringerne i det samfund, vi alle er en del af. Når jeg ikke er på arbejde, lever jeg mit liv i Strib på Vestfyn med min kone og vores to børn. Hvis du har en historie, er du velkommen til at kontakte mig pr. mail eller telefon.