Fodboldråd med nye visioner


Fodboldråd med nye visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

200 drengespillere til Middelfart i weekenden

MIDDELFART: Når 200 drengespillere fra årgang 1995 i morgen indtager MG & BK's baner for at drible, spurte og spille kommuneturnering, er det blandt andet resultatet af de kommunale fodboldråds eksistens.

Rådene blev etableret i 2006, da kommunesammenlægningen blev besluttet, og i Middelfart har rådet siden arbejdet med emner som netop kommunehold og kunststofbane.

Sådan en bane er foreløbig udsat et år i Middelfart på grund af vanskeligheder med at finde den rette placering - og så økonomien.

Nu har Fyns Boldspil Union så vedtaget nye visioner for de kommunale fodboldråd. Visioner, der blandt andet indeholder etableringen af netop kunststofbaner.

- Fodboldrådene er jo skabt for at få en tættere kontakt til klubberne, end den lokale union kan have. Vi skal skabe aktiviteter og pleje fodboldspillet her på Nordvestfyn. Og hvad det angår, synes jeg, det er gået godt for os, siger John Jørgensen, der er formand for Middelfart Kommunes Fodboldråd og samtidig sidder med i FBU's eget fodboldråd.

Men rådenes arbejde er dog ikke uden knaster.

Flere klub-opgaver

- Generelt har de frivillige jo nok at se til i klubberne i forvejen, og ved at lægge et fodboldråd ind over skaber vi flere opgaver til den daglige drift. Og vi, der sidder i rådet, har jo også klubarbejde at varetage ved siden af. Men målet er jo, at fodboldrådet skal skabe nogle aktiviteter, der hjælper klubberne. Og det er lykkedes med kommuneholdet, fordi det giver de unge spillere en mulighed for at komme på et udvalgt hold på Fyn, siger John Jørgensen.

De gamle unionshold er nemlig nedlagt og helt overtaget af Dansk Boldspil Union.

I øvrigt kommer der 125 drengespillere forbi MG-banerne igen næste søndag. Her er det OB-projektet "Øens Hold", der udvælger talenter.

Fodboldråd med nye visioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce