Fodboldfest


Fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

75 ÅR: NIKfestede for fodbolden
NØRREAABY:Der blev både scoret og skålet på Nørre Aaby Stadion, da NIKi går fejrede, at det er 75 år siden, fodboldklubben blev dannet.

Jubilæumsfesten strakte sig over hele lørdagen og tog faktisk en lille flig af søndagen med. Festmiddagen, hvor 125 gæster deltog, sluttede først i nat. Men inden da havde jubilæumsdagen på grønsværen givet anledning til et gensyn med mange af de fodboldspillere, der har været med til at forme NIK.

Således spillede NIKs unge oldboys-hold mod klubbens veteraner. Oprindelig skulle OBhavde gæstet Nørre Aaby Stadion, men gæsterne fra Odense meldte afbud. Og derfor måtte NIK's gamle stjernehold tage til takke med at banke klubbens egne veteraner ud af banen.

Oldboysholdet tæller en håndfuld af de spillere, der var med under NIK's glansår i 1. division i starten af 90'erne.

Blandt de tidligere storspillere er Lars Grave, der ifølge eget udsagn nåede at spille en afgørende rolle i afklapsningen af veteranerne, inden han blev skiftet ud.

- Jeg lagde da op til fire af målene lød vurderingen muntert, mens han på sidelinjen genoprettede væskebalancen med en kold fadøl.

Den 41-årige NIK'er trådte sine første fodboldstøvler i NIK for mere end 25 år siden. Og selv om han i dag bor i Aarup, spiller han fortsat i NIK.

- NIKhar betydet meget for mig. Jeg har fået mange rejseoplevelser og mødt mange gode kammerater i klubben. Lige så længe vi er en seks -syv stykker fra det gamle hold, der bliver ved med at holde sammen, kører jeg til Nørre Aaby for at spille fodbold, siger Lars Grave, der i går var med til at banke veteranerne 10-0.

Senere på dagen skiftede de alle sammen fodboldstøvlerne ud med sko uden knopper og tog del i festmiddagen for Nørre Aabys fodboldklub - en klub, der ifølge kommunalpolitiker Kjeld Petersen betyder meget for byen:

- Selv om vi, der bor her, mener, at Nørre Aaby er verdens navle, må vi nok erkende, at andre måske ikke føler helt det samme. Men NIKhar i høj grad været med til at sætte Nørre Aaby på landkortet med flot klubarbejde, dygtige spillere og ikke mindst, da vi i en periode havde divisionsstatus, sagde Kjeld Petersen (S), der er fungerende formand for Kultur- og Aktivitetsudvalget.

Fodboldfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce