Fodbold-stjerner til Nr. Aaby

De gamle landsholdsstjerner ved en opvisningskamp i Odense i 2004.
Foto: Kim Rune

Fodbold-stjerner til Nr. Aaby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian Laudrup er med, når old boys-landsholdet møder NIK All Stars 19. juni

NØRRE AABY: Stjernestøvet kommer til at drysse i en lind strøm fra juni-himmelen, når det danske old-boys landshold 19. juni løber på banen til én af blot tre optrædener i 2008.

Det er Nørre Aaby IK, der har fået landsholdet til byen, og selv om det i skrivende stund er usikkert, hvilke spillere, der trækker i landsholdstrøjerne denne aften, så ligger det fast, at Brian Laudrup og Stig Tøfting er blandt dem.

- Det er et stort arrangement og lidt af et sats for os som forening. Der er masser af betingelser fra DBU's side for overhovedet at få sådan en kamp, så vores eneste betingelse den anden vej var, at én af Laudrup-brødrene skulle være med, siger Kaj Johansen fra NIK.

Michael Laudrup?

I øvrigt er det muligt, at også Michael Laudrup er med i spillerbussen, men det afhænger helt af top-trænerens andre gøremål på et tidspunkt, hvor der er et Europamesterskab i fuld gang.

Sepp Piontek er træner for old boys-landsholdet, og NIK arbejder på at få Richard Møller Nielsen på den modsatte trænerbænk.

Der kan maksimalt lukkes 1500 mennesker ind til kampen, og forsalget vil åbne op inden længe.

NIK har arbejdet målrettet mod at få landsholdet på besøg de seneste par år.

Og det har langt fra været nogen let postgang.

- DBU stiller lige så store krav til os som arrangører, som hvis det var det rigtige landshold, der kom. Sådan virker det i hvert fald, siger Kaj Johansen, der har modtaget fem A4 sider med listen over ting, der skal være i orden.

- Der står alt lige fra hvilken bold, der skal benyttes over den mad, spillerne skal have til hvor mange massagebrikse, der skal være i omklædningsrummet. Det er lidt lige som at have besøg af et rockband, siger Kaj Johansen.

Det koster NIK 50.000 kroner at få old boys-landsholdet til byen, og de penge skal hentes ind dels på sponsorater, dels på entré-indtægten.

Lokale koryfæer

På den anden banehalvdel skal et hold af tidligere NIK-profiler byde landsholdet op til kamp.

Og for lokale nostalgikere vil det hold også bestå af koryfæer i massevis.

Der bliver gensyn med fodboldnavne som Julian Barnett, Martin Birn, Per Stendahl, Tonny Hermansen og Henrik Wichmann.

- Det tager lang tid at sætte holdet sammen, for når jeg ringer til de gamle drenge, skal vi jo snakke mindst en halv time om gamle dage, siger Kaj Johansen, der selv har en fortid på klubbens bedste hold fra den gyldne periode i 90'erne.

Til gengæld er kravet om modydelser ikke helt så stort hos NIK-spillerne.

- Jeg tror, de vil være glade for et par kasser øl - og muligheden for at fortælle gamle historier til hinanden, siger Kaj Johansen.

Fodbold-stjerner til Nr. Aaby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce