Flugt fra Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart: To farlige fanger efterlyses

Tirsdag aften flygtede tre fanger fra Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart. To af dem anses for farlige. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Flugt fra Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart: To farlige fanger efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To af tre undslupne fanger er ifølge Fyns Politi så farlige, at de efterlyses offentligt.

Tirsdag aften ved 19-tiden flygtede tre fanger fra Retspsykiatrisk Afdeling på Østre Hougvej i Middelfart, da de var på gårdtur.

Fyns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at to af de tre fanger vurderes så farlige, at politiet efterlyser dem offentligt.

Den ene hedder Anthony Knud Kold, 31 år, 182 cm høj, kraftig af bygning, lyst hår, blå/grønne øjne, iført hvide tennissko, mørke bukser, sort hættetrøje, sort halvlang jakke og hvide handsker.

- Tag ikke kontakt til dem

Den anden undslupne fange er Michael Kamari, 35 år, 186 cm høj, almindelig af bygning, sort kort hår, iført sorte sko, sorte joggingbukser og sort trøje/sweatshirt m/hætte.

Politiet har ikke nogen konkret mistanke om, hvor de er søgt hen. Anthony Knud Kold har tidligere ophold sig i Middelfart, hvor politiet også har søgt efter ham. Michael Kamari har tidligere opholdt sig både i Jylland og på Fyn.

Hvis man træffer de to personer eller har kendskab til, hvor opholder sig, skal man om straks kontakte politiet på 1-1-4. Politiet fraråder, at man selv tager kontakt til dem, men alene observerer og noterer sig nødvendige oplysninger, samtidig med at man tager kontakt til politiet.

Personalet på stedet kom ikke til skade eller blevet truet i forbindelse med flugten.

Stadig på fri fod

Onsdag morgen oplyser Fyns Politi, at fangerne stadig er på fri fod.

- Vi har reageret på alle de henvendelser, vi har fået, men endnu har det ikke ført til noget. Der er nogle, der mener, de har set nogle svarende til signalementet en masse forskellige steder rundt i landet. Det, der har været her på Fyn, har vi selvfølgelig selv tjekket. Ellers har vi bedt det lokale politi køre ud for at se, om det har sin rigtighed, siger vagtchef Torben Jakobsen.

Fyns Politi vil overveje, om det vil offentliggøre billeder af to efterlyste.

Flugt fra Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart: To farlige fanger efterlyses

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce