Flodbølgehjælp fra festival


Flodbølgehjælp fra festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EJBY: Danmarks mindste festival, Balslev Festival, er helt spontant klar til at hjælpe ofrene for flodbølgen i Sydøstasien.

Det sker på lørdag i Ejby Hallen, hvor en række frivillige hjælper med til at stable et musikarrangement på benene.

For mindst en 50'er bliver der adgang til arrangementet. Hele overskuddet går ubeskåret til ofre for flodbølgen i Asien via Folkekirkens Nødhjælp.

En pludselig indskydelse i sidste uge satte skub i arrangementet.

I løbet af blot tre timer var Ejby Hallen, lydanlæg, musik, hjælpere, plakater, brandvagter og meget mere booket og alt sammen gratis. Efterfølgende har der yderligere været en strøm af henvendelser fra frivillige, som gerne vil hjælpe til med det praktiske arrangement.

Koncerten starter kl. 19, og sognepræst Jens Rohtman indleder arrangementet.

Derefter bliver det tre kopibands af den sædvanlige Balslev Festival kvalitet, nemlig - Buddhas Blues Band, Anastacia-Jam og Mighty Jack and the Flashbackssom spiller til ca. klokken 01.

Som gruppen bag festivalen blev enige om - så må man som frivillig gøre noget - og da gruppen efterhånden har rigtig mange gode kontakter inden for musikverdenen, så gik der ikke længe fra ord til handling.

- I den speciellesituation, hvor tiden er knap med at få vores budskab ud, tillod gruppen sig at udsende en sms-besked, og i løbet af ganske få timer var den spredt over hele Vestfyn, og de første "ukendte frivillige" meldte sig for at tilbyde deres hjælp på dagen. Det har været helt fantastisk at opleve, fortæller Jesper Dam Buch fra festivalgruppen.

Gruppen er også opmærksom på at der foregår mange sådanne arrangementer lige nu, men den håber, at rigtig mange mennesker vil støtte op. Ejby Hallen kan til arrangementet rumme 1000 personer.

Flodbølgehjælp fra festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce