Flertal for at flytte fagforeningsadresse


Flertal for at flytte fagforeningsadresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FUSION: Fagligt Fælles Forbund vil af med SiD-bygningen på Fynsvej og flytte til Langelandsvej

NORDVESTFYN: Hovedsædet for den vestfynske afdeling af Fagligt Fælles Forbund, 3F, skal flytte fra Fynsvej til Langelandsvej i Middelfart. Helt konkret er der tale om, at bygningen, der her tidligere rummede Price Waterhouse' revision, skal købes af den fusionerede fagforeningsafdeling.

Accepten blev givet mandag aften på en ekstraordinær generalforsamling i Ejby, hvor 50 sagde ja, 29 stemte imod og to stemmesedler var blanke.

3F er dannet ved en fusion ved årsskiftet af Kvindeligt Arbejderforbund og Specialarbejderforbundet i Danmark. Den ene af forbundets 77 afdelinger dækker hele det vestfynske område med servicekontorer i Middelfart, der er hovedsæde, Assens, Ejby og Haarby. Ved flytningen til Langelandsvej kommer afdelingen til her at råde over knap 850 etagemeter mod de nuværende knap 400 etagemeter på Fynsvej.

Det har hele tiden ligget klart, at der blev brug for mere plads efter fusionen, men det hurtige oplæg til at overtage en helt ny og meget større bygning til afdelingens hovedsæde, har ikke vakt gehør hele vejen rundt i medlemskredsen. Den tæller i alt godt 5000. De fordeler sig med knap 3300 i Ejby-Middelfart-området, og godt 1800 i Assens-Haarby-området.

- Men der er ikke nogen grund til at frygte for de lokale servicekontorers beståen, betoner formand Gert Pedersen direkte spurgt.

Han betegner de købsforhandlinger, man nu går ind i på Langelandsvej, som fremsynede. En skønnet pris for ny tilbygning ved Fynsvej på 12.600 kroner pr. kvadratmeter og udsigt til kun et års dispensation til en midlertidig pavillon på stedet satte skub i andre sonderinger.

- Vi skal også forholde os til, at flere og flere medlemmer godt vil tale med os bag en lukket dør, når de henvender sig, ligesom vi også godt kan bruge mere plads til at holde vores faglige aktivitet bag egne døre, siger Gert Pedersen.

Han vil ikke kommentere, om det fremtidssikrede også ligger i, at endnu et forbund, Restaurationsbranchens Forbund, RBF formentlig også er på vej ind i 3F.

Flertal for at flytte fagforeningsadresse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce