Flere steder ramt: Haveglade tyve tog på togt

Udover indbruddene i virksomheder og huse har der også været tre indbrud i biler i Middelfart hen over weekenden samt et tyveri af en lille knallert. Genrefoto.

Flere steder ramt: Haveglade tyve tog på togt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyve har de seneste dage været på jagt flere steder i kommunen. Særlig én ting fangede tyvenes interesse.

Nordvestfyn: Flere bolig og virksomhedsejere fik en hård start på ugen. Fem steder i kommunen har der været indbrud.

Herunder tre steder i Asperup - i en virksomhed på Strandgyden, i et træskur på en sommerhusgrund på Kystvejen og en uaflåst garage på samme vej.

På Strandgyden havde gerningsmændene brudt døren op med et koben, vadet rundt i værkstedet for bagefter at stjæle en Husqvarna plæneklipper og to håndskubbere. Også i træskuret på Kystvejen blev der stjålet to plæneklippere, en motorbåd fra Yamaha og et golfsæt. Og udbyttet går igen. På sidstnævnte garage på Kystvejen løb tyvene afsted med en havetraktor samt tre plæneklippere. Indbruddene skulle alle være sket mellem søndag aften og mandag morgen.

Flere steder i kommunen

Det er ikke kun Asperup, der har været ramt af indbrud. Omkring midnatstid natten til mandag var der forsøg på indbrud på en adresse på Gl strandvej. Adressen tilhører speedwaykøreren Nicki Pedersen. Her forsøgte tyvene at knuse ruden i et sideparti til hoveddøren med en sten. Det lykkedes dog ikke, da ruden var af panser eller særlig hærdet glas, men alligevel formåede tyvene at gøre skade på glasset, der fik revner.

Også på Hollændervej i Middelfart kom en familie hjem til et hus, der var blevet gennemrodet. Tyvene var kommet ind gennem soveværelsesvinduet, som var blevet brudt op. Tyvene havde gået rundt i huset, gennemrodet skuffer og skabe, og det gjorde, at ejerne af huset manglede overblik over, hvad der var blevet stjålet.

Også op til weekenden var tyvene flittigt i gang. Fredag blev et indbrud i en virksomhed på Vejrupvej i Brenderup anmeldt. Her fik tyvene dog intet udbytte fra indbruddet. Lørdag blev et indbrud i en garage på Abelonelundvej anmeldt. Her var det lykkedes tyvene at løbe afsted med en motorsav, en boremaskine, tre mobiltelefoner, to cylindere, en hængelås samt en karton cigaretter.

Flere steder ramt: Haveglade tyve tog på togt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce