Regitze Tilma (V), formand for Teknisk Udvalg, vurderer, at der skal afsættes flere penge til det lokale vejnet, som hun mener, er blevet forsømt de senere år.

Middelfart: - Vi kommer til at skulle bruge flere penge på vedligeholdelse af veje og stier.

Sådan lyder det fra Regitze Tilma (V), formand for Teknisk Udvalg. De kommende budgetforhandlinger, der tages fat på efter sommerferien, vil kaste klarhed over beløbets størrelse. Ifølge Regitze Tilma trænger kommunens vejnet til at blive opgraderet.

- Vi har stadig et efterslæb fra for år tilbage, hvor kommunen havde nogle økonomisk magre år. Vi har for mange huller i vejene, og derfor er vi nødt til at afsætte flere penge for bare at opretholde den nødvendige vedligeholdelse, siger hun.

Over 16 millioner

Med andre ord er der udsigt til, at dette års kommunale budget til slidlag og bærelag samt vejstriber på 16.482 millioner kroner vil blive forhøjet. Middelfart Kommune har afsat betragtelige midler til at etablere et storstilet stisystem rundt i kommunen, og Regitze Tilma mødes af og til med undren over, hvordan det kan forsvares, når der er huller i det eksisterende vej- og stinet.

- Jeg kan berolige folk med, at vi har afsat midler til vedligeholdelse, og at vi kommer til at fokusere endnu mere på det i kommende budgetforhandliger, lyder det fra Regitze Tilma.

  • Af:

Mere om emnet

Se alle
1
Hvad vejen gemmer: Fortiden pibler frem

Hvad vejen gemmer: Fortiden pibler frem

Kendt Middelfartvej: For farligt ikke at friske den op

Kendt Middelfartvej: For farligt ikke at friske den op

- Kommunen glemmer vejene i Harndrup

- Kommunen glemmer vejene i Harndrup