Flere multibaner på vej

Der var dannebrogsflag og feststemning, da Ejbys multibane blev indviet i begyndelsen af juni i år. Her er projektet støttet af Nordea-fonden og DBU?s multibanepulje.

Flere multibaner på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Middelfart Kommune støtter multibaner i Gelsted og Brenderup med penge fra landdistriktspuljen

Brenderup/Gelsted: Inden længe kan der være multibaner i både Gelsted og Brenderup.

Middelfart Byråd godkendte i går en indstilling om at tildele de to projekter 300.000 kroner hver fra kommunens landdistriktspulje.

Pengene falder på et tørt sted i Brenderup, hvor idrætsforeningen igennem længere tid har forsøgt at skrabe midler nok sammen til en multibane med kunstgræs, tribune og lys, så der bliver mulighed for udendørs aktiviteter året rundt.

Idrætsforeningen havde søgt om 600.000 kroner, men selvom den kun får det halve, er det nok til, at drømmen om, at banen snart bliver en realitet, lever.

- Alt er taknemmeligt næsten uanset hvad. Men vi skal ud og søge flere puljer, siger Frantz Hemmingsen, som er fundraiser for projektet.

Fionia Fonden og Lokale- og Anlægsfonden har givet positivt tilsagn om 100.000 kroner hver, mens Nordea-fonden og DBU's multibanepulje har vendt tommelfingeren ned intet mindre end fire gange.

Det afskrækker dog ikke Frantz Hemmingsen fra at forsøge igen efter årsskiftet, hvor der er frist til puljen til de populære multibaner.

Budgettet for etableringen af multibanen i Brenderup er på lidt over én million kroner.

- Vi håber, at når de kan se, at vi får lidt fra kommunen, at de så også tilgodeser os. Når vi har vist, at vi har søgt andre steder, er der større chance for, at der falder lidt af til os, har vi erfaret, siger Frantz Hemmingsen.

Hvis ikke det lykkedes at få den resterende finansiering hjem, træder plan B i kraft.

- Hvis ikke vi får noget fra Nordea og DBU, må vi finde på noget andet. Vi kan godt lave en multibane for 500.000 kroner, men så bliver den ikke så eksklusiv som det, vi godt kunne tænke os, siger fundraiseren, der vælger at se tiden an, da der alligevel ikke kan graves i jorden før til foråret.

- Det er fantastisk

Omtrent samme budskab kommer fra Jesper Navne, der har stået for ansøgningen for Gelsted Gymnastik og Idrætsforening, som også barsler med en multibane til cirka én million kroner.

Idrætsforeningen havde søgt om 300.000 kroner, hvilket den er blevet tildelt.

- Det er fantastisk. Med det kommer vi rigtig langt. Det kommer an på, hvor meget vi gør ud af det. Den største del af finansieringen har vi delt imellem kommunen, og så håber vi på Nordea, som har en uddeling til foråret. Vi har søgt nogle gange, men fået afslag, men nu kan vi vise en stor medfinansiering, siger Jesper Navne.

Derudover har en række lokale foreninger støttet med småbeløb, blandt andet menighedsrådet og Gelsted Børneunivers.

- 5000 eller 10.000 kroner er ikke noget, der flytter ret meget i det samlede projekt, men jeg tror, at den store lokale opbakning er noget, der bliver lagt vægt på hos de store fonde, siger Jesper Navne.

Flere multibaner på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce